Молитвата, която ще ви върне откраднатата енергия

молитва
Снимка: iStock

Има моменти, в които се чувстваме сякаш някой е изпил цялата ни енергия. Трудно ни е да се концентрираме, паметта ни куца и дори е възможно да се чувстваме сякаш сме в „мозъчна мъгла“. Това състояние ни пречи да правим нещата, които обичаме и истински да бъдем себе си. Понякога това състояние е преродено от преумора, недоспиване или натоварен график.

Но понякога се случва без да има видима причина, което още повече ни обърква. В този случай можем да говорим за духовна енергия, която сме похабили, или която ни е била отнета волно или неволно от хора или събития.

За съжаление, невинаги можем да се предпазим от тези атаки, но има просто решение: молитва за връщане на енергията.

Но преди да продължим към нея, държим да отбележим, че трябва да осъзнаете, че вашият живот и енергия са ваша отговорност и притежание.

Ако трябва, го казвайте на глас няколко пъти на ден, напишете го на лист или в дневника си, запишете гласа си и слушайте записа. Трябва да усетите тази истина в костите си.

Предупреждение: след като повикате обратно енергията си, е вероятно да ви потърсят някои от хората, които са я точили (нарочно или не). Тялото и духа им усеща, че някой я издърпва, дори да не го осъзнават. Това може да помогне за преценката ви относно кого да допускате близо до себе си. Вярвайте на интуицията си.

8 неща, които убиват женската енергия

Молитва за възвръщане на енергията

„Призовавам цялата си енергия обратно към себе си. Освобождавам се от необходимостта другите да ме виждат по определен начин. Вече не съм на разположение енергийно, емоционално или умствено, за да приемам какво мислят, от какво се нуждаят или какво чувстват другите, и им се доверявам, че са способни сами да чувстват чувствата си и да отговарят за нуждите си.

Вярвам, че съм господар на собствения си свят, и по този начин поемам пълната отговорност да зачитам себе си, вижданията си и нуждите на тялото си.

Вече не танцувам танца на угодничеството или любезността. Моята енергия, моето тяло, моите емоции, моите граници, моята радост, моето изцеление, моите избори - всичко това е моя отговорност и аз приемам тази отговорност с уважение.

Знам, че съм достатъчно способен/способна.

Вярвам, че другите са способни да се излекуват, без да ги спасявам, да се грижа за тях или да им угаждам.  Доверявам се на собствената си способност да не търпя неудобство, когато другите имат тревоги, налагат ми проекции или искат да им дам повече, отколкото мога.

Енергийният щит, с който да ще предпазите от токсични хора (6 метода за защита)

Доверявам се на своята независимост и мога да избирам кой, какво и как да използва енергията ми в този момент. Доверявам се на себе си, че мога да се вслушам във вибрациите около мен и да правя своите избори след чутото. Доверявам се на себе си, че ще се възстановя, дори и след като „сбъркам“.

Призовавам обратно енергията си от всеки, който я държи в плен и пускам чуждата енергия, закачена за мен, обратно при собственика ѝ.

Това е моята свобода.

Амин.“

10 полезни навика, с които оптимистът превъзхожда останалите хора

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти