7 начина да премахнем негативната енергия и лошото влияние на хората около нас

жена мир енергия
Снимка: iStock

Всички ние можем да оценим красивата лечебна енергия от прекараното време сред природата, далеч от човешката цивилизация. В крайна сметка, когато се завърнем в града, всеки се сблъска със стреса, шума и суетата и усещаме ясно разликата.

Част от тази разлика е енергията, програмирана във физическите обекти на тези места. Както сигурно се досещате, природата има много повече положителна енергия от нашите домове или градове.

Защо природната енергия е положителна:

В природата живеят много по-малко хора, поради което тя е много по-изолирана от мислите на хората. Мислите са енергия. Мисловната енергия се свързва с физическите обекти в близост до първоизточника на тези мисли. Отрицателните мисли остават много по-дълго, отколкото положителните мисли и енергия. Тревожността, страха и стреса траят много по-дълго от любовта, спокойствието и щастието.

Слънчевата светлина е поток от положителна енергия, която отмива всяка негативна енергия. Това е все едно да наливате вода от чист планински поток върху гъба. Гъбата се изплаква от всичко, което е било събрано в нея преди това. Кога е бил последния път, когато сте се чувствали депресирани, след ден на плажа?

жена пътуване
Снимка: iStock

Природата е пълна с растения. Растенията излъчват положителна енергия. Те са живи и поради това излъчват положителни вибрации. Не мислят като хората, поради което няма как да излъчват негативни мисли. Растенията не се тревожат за работата си, сметките или взаимоотношенията с други хора.

Преди да започнете да пълните дома си с положителна енергия, трябва да премахнете всякакви натрупвания на негативна енергия.

Представяме ви списък със седем лесни и доказани техники, които можете да използвате, за да премахнете негативната енергия от всяко едно помещение ТУК.

Към целия списък >>>

7 начина да премахнем негативната енергия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти