6 крадеца на енергия, които ни съсипват (а не бива да хабим нерви за тях)

жена тъга
Снимка: Thinkstock

Енергията, която ни се дава, не е безкрайна. Всеки има периоди на безсилие, апатия и умора. Как губим скъпоценната си жизнена енергия, без да забелязваме това? И възможно ли е да попълним нейния дефицит?

Какво най-често ни вади от равновесие? Повечето хора ще внесат в този „черен списък“ работа, семейни проблеми, домашни проблеми. Така ли е?

Никой не спори, всичко това може да ни смазва всеки ден с непосилната си тежест, да предизвиква у нас усещане за безсилие. Но има и точки на изтичане на жизненоважна енергия, за които малцина подозират.

Какво отнема енергията ни?

Песимистичното настроение – сериозна причина не само за проблеми със стомашно-чревния тракт, но и за редица по-сериозни недъзи. Те се проявяват на фона на отслабен жизнен тонус и имунитет. Психолозите твърдят, че ако сте в ситуация, в която умората просто не ви напуска, не бива да се отчайвате.

Можете да се справите с този проблем, без да прибягвате до външна помощ. В действителност най-вече човек се уморява от себе си, а именно, уморява се от собствените си реакции към определени събития. Разбира се, винаги ще има сериозни причини за вълнения. Но има и по-прости неща, които могат да тровят живота ни.

Ето и списъка с крадците на енергия, от които трябва да се отървем ВЕДНАГА >>>

6 крадеца на енергия, които ни съсипват

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти