Създадено за Магне В6 Стоп Стрес

Най-ценният приятел за спортуващи хора

„Здрав дух в здраво тяло“ е мотото на всички спортуващи и то е съвършено вярно. Това, което е спестено в тази иначе чудесна поговорка, е, че това тяло има нужда и от почивка и спокойствие, за да може да се възстановява качествено, а след това – да спортува отново.

Който и редовно спортуващ човек да попитаме за това кой е най-важният фактор за това да е във форма, ще стигнем до един отговор – качественото възстановяване. Натоварвайки мускулите, ние работим за техния тонус и растеж, но ако не им осигуряваме почивка и отпускане, няма как да се надяваме на какъвто и да е напредък в това отношение.

В идеалния случай възстановяването може да бъде направено с хубава храна и достатъчно почивка, но в днешно време и двете неща са трудни за осигуряване. Ядем продукти, за които не знаем колко нутриционно качествени са, а почивката е рядък лукс за повечето хора. Тогава се налага да прибегнем до външен източник на ценни вещества, с чиято помощ да се възстановим както трябва.

спорт движение
Снимка: iStock

В тази нелека задача магнезият се откроява като добавка №1 за спортуващи хора, без която те не могат да си осигурят така необходимата почивка, спокойствие и зареждане с енергия за следващи спортни подвизи. Магнезият е минерал, който отговаря за десетки процеси в телата ни, освен това отпуска нервите и мускулите и им осигурява така необходимата почивка.

Изключително важен е и за нормалната сърдечно-съдова дейност, и въобще – това е едно вещество, без което животът ни е невъзможен. За правилното му усвояване, а и за да дадем на нервната система още малко подкрепа, са необходими и витамини от В групата, така че, когато търсим добавки с магнезий, е добре да се съобразим и с този факт.

спорт
Снимка: iStock

Магне В6 Стоп стрес е изключително удачен пример за продукт, който съчетава полезните свойства на морския магнезий с два витамина от В-групата, и екстракт от златен корен за допълнителен релакс. В случая комбинацията е между витамин В6 и В9 – и двата абсолютно незаменими за нормалното функциониране на редица органи и системи.

Витамин В6 например участва в повече от 140 физиологични процеса, включително превръщането на въглехидрати, мазнини и протеини в енергия, а освен това помага за производството на невротрансмитери и за образуване на червени кръвни клетки. Липсата му често води до изтощение, тревожни и депресивни състояния.

стрес
Снимка: iStock

Витамин В9, известен и като фолиева киселина, има жизненоважна роля за правилното протичане на мозъчната дейност, за усвояването на другите витамини от група В и хранителните вещества, както и за състоянието на кожата, косата и ноктите.

Златният корен пък е мощен природен адаптоген за подобряването на менталните функции, в борбата с умората и в подобряването на спортни постижения.

Всичко това комбинирано в една таблетка, която ни дава незаменим коктейл от вещества, спомагащи за по-качествено и пълноценно възстановяване. Магне В6 Стоп стрес е добавка за дългосрочен прием (поне месец), за да произведе стабилен и устойчив ефект върху здравето.

спорт диета
Снимка: Thinkstock

Препоръчително е да бъде приемана по 1 таблетка дневно с чаша вода, и, разбира се, имайте предвид, че разнообразното и качествено хранене е също, ако не и по-важно условие за възстановяването от допълнителното набавяне на витамини и минерали.

Ако това условие е изпълнено, Магне В6 Стоп стрес може да бъде вашият ценен и незаменим приятел, с който да постигнете истински високи спортни резултати.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти