Създадено за Магне В6 Стоп Стрес

Как да се преборим с напрежението в офиса

Когато започваме да я работим - нея, любимата ни работа, сякаш нищо не може да ни събори.

С лекота понасяме малките несгоди, мрънкащите клиенти и недоволните колеги.

С времето обаче, точно както и в любовта, рутината заема мястото на ентусиазма, а с нея започва да се трупа и стрес.

За съжаление, в някои професии и компании стресът е част от ежедневието още от първия ден и искаме, или не, трябваа да намерим сили да се справяме с него, ако се е оказало, че не можем просто да му обърнем гръб.

Има няколко лесни за изпълнение и изпитани от практиката съвета за анти-стрес поведение в офиса, които с радост ви споделяме:

Подгответе се добре

Ако познавате добре естеството на работата си, сте застраховани срещу грешки (е, в повечето случаи), а с това стресовите ситуации рязко ще намалеят.

Дори да се наложи известно време да поработите извънредно или да учите вкъщи допълнително, усилията ще си заслужават, когато всичко започне да ви се удава с лекота и без стрес.

офис радост работа
Снимка: iStock

Отнасяйте се добре с хората около себе си (и очаквайте същото от тях)

В един екип основният стрес често идва не от самата работа, а от отношенията между хората в него.

С всички сили се опитайте да създадете тон на доброта и разбирателство в екипа, без значение на каква позиция сте в него. Стойте далеч от клюки и не позволявайте да ви вкарват в интриги.

Ако нищо не помага, инвестирайте в хубави слушалки и слушайте любимата си музика, вместо клюките около вас.

Наспете се добре

офис радост работа
Снимка: iStock

Оставането до късно вечер е гаранция за повече изнервеност на следващия ден. Когато човек не се е възстановил с хубав 8-часов сън, тялото му не е възвърнало капацитета си да посреща предизвикателствата на новия ден.

Хранете се добре

Не обилно, разбира се, а балансирано. Следете се да приемате храни от всички хранителни групи, богати на микро- и макронутриенти.

Само така ще гарантирате финия баланс на вещества в организма, който осигурява правилното функциониране на всички системи, включително и на онези хормони, които отговарят за спокойствието.

Доверете се на добре проверени хранителни добавки

Колкото и да се стараете да изпълнявате предишния съвет, едва ли ще имате възможност да се храните толкова добре, че да не ви липсва нищо в организма.

стрес
Снимка: iStock

За да устоявате на стреса, за да се наспивате добре и да помогнете на тялото си да реагира адекватно на трудните ситуации, може да се доверите на марка N1 в света сред продуктите съдържащи магнезий, според Nicholas Hall Europe Ltd - Магне В6 Стоп стрес.

Всяка таблетка от него съдържа ефективна комбинация от екстракт от златен корен, магнезий от морски произход и витамини В6 и В9.

Екстрактът от Златен корен е незаменим адаптоген в периоди, в които човек е подложен на стрес, когато изпитва безпокойство, тревога или дори безпричинен страх. Билката действа отпускащо за тялото и ума и ги въвежда отново – по естествен начин – в състояние на спокойствие и релакс.

офис радост работа
Снимка: iStock

Магнезият е минерал, който отговаря за десетки процеси в телата ни, освен това отпуска нервите и мускулите и им осигурява така необходимата почивка. Действа изключително благотворно на способността на тялото да се справя със стреса от всякакъв вид.

Витамините от В групата пък са незаменими за нормалното протичане на редица функции в организма ни.

Витамин B6 отговаря за поддържането на нормалните нива на енергия и функциите на нервната система, мозъка и сърдечно-съдовата система. Освен това е и главен „производител“ на хормона на щастието серотонин и хормона норепинефрин, а когато към това добавим и функцията му за създаването на хормона на съня мелатонин, става ясно, че това е витамин, който искаме да притежаваме в изобилие.

Витамин B9 пък спомага за намаляване на умората и изтощението и позволява ума ни да поддържа познавателни функции.

Цялата тази комбинация превръща Магне В6 Стоп Стрес не просто в продукт за справяне с по-напрегнато всекидневие, а един незаменим помощник в борбата с нездравословния стрес и поддържането му в нормални нива.

Ако се намирате в период от живота си, в който стресът буквално ви е нокаутирал, потърсете помощ там, където можете да я получите. Магне В6 Стоп Стрес ще е ваш верен спътник в процеса на преработване на напрежението, като е препоръчително продуктът да бъде приеман по-дълго време за постигане на оптимален ефект. И това само с една таблетка на ден!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти