Създадено за Магне В6 Стоп Стрес

Когато стресът ни събори

стрес
Снимка: iStock

В днешно време да говорим за стрес за съжаление е станало нещо много обичайно. Всеки изпитва стрес, всеки го носи в себе си, а понякога, когато се озовем на място и в обстоятелства без стрес, малко даже ни липсва. Здравословният стрес е необходим на човешкото тяло и ум, за да ни държи нащрек и с отворени сетива за различни възможности и предизвикателства. Когато обаче се натрупа или е от вид, който не можем да преработим, стресът си показва рогата и повлича след себе си всичко – здравето, нервите, съня и удоволствието от това да живеем.

Да си прекалено стресиран не е нито за хвалба, нито за завиждане – стресираните хора обикновено имат купища проблеми, с които трябва да се справят, а понякога дори не си дават сметка за първоизточника на всички проблеми. Така се стига до третиране на отделни симптоми, а не на ядрото, от което произтича всичко – стресът.

стрес
Снимка: iStock

Ако обаче вече осъзнавате това, че живеете в състояние на постоянно напрежение, тогава ще знаете, че ви е необходимо и решение именно за това състояние. Нещо, което да окаже цялостен и дългосрочен ефект върху здравето ви, а не на парче и временно.

Магнезият, разбира се, пръв изниква в ума на всеки, който някога е борил стрес – този есенциален минерал е толкова нужен на всички съвременни хора, че почти няма човек, който да не трябва да го приема допълнително. Магнезият допринася за нормализирането на функцията на нервите, мускулите и сърцето. Той е изключително важен за производството на енергия и участва в над 300 ензимни процеса в телата ни.

Само магнезий обаче не е достатъчно, когато напрежението е твърде голямо и сте паднали в капана му, губейки съня и спокойствието си. Тогава е добре да потърсим продукт, който комбинира природни средства, подходящи витамини и, разбира се, ценния минерал, както в Магне В6 Стоп Стрес – един изключително прецизно комбиниран продукт, който има дългосрочен ефект върху повлияването и борбата със силен стрес.

стрес
Снимка: iStock

Всяка таблетка от него съдържа ефективна комбинация от екстракт от златен корен, магнезий от морски произход и витамини В6 и В9.

Екстрактът от Златен корен е незаменим в периоди, в които човек е подложен на стрес, когато изпитва безпокойство, тревога или дори безпричинен страх. Билката действа отпускащо за тялото и ума и ги въвежда отново – по естествен начин – в състояние на спокойствие и релакс.

Витамините от В групата пък са незаменими за нормалното протичане на редица функции в организма ни.

Витамин B6 отговаря за поддържането на нормалните нива на енергия и функциите на нервната система, мозъка и сърдечно-съдовата система. Освен това е и главен „производител“ на хормона на щастието серотонин и хормона норепинефрин, а когато към това добавим и функцията му за създаването на хормона на съня мелатонин, става ясно, че това е витамин, който искаме да притежаваме в изобилие.

Витамин B9 пък спомага за намаляване на умората и изтощението и позволява ума ни да поддържа познавателни функции.

стрес
Снимка: iStock

Цялата тази комбинация превръща Магне В6 Стоп Стрес не просто в продукт за справяне с по-напрегнато всекидневие, а един незаменим помощник в борбата с нездравословния стрес и поддържането му в нормални нива. Ако се намирате в период от живота си, в който стресът буквално ви е нокаутирал, потърсете помощ там, където можете да я получите. Магне В6 Стоп Стрес ще е ваш верен спътник в процеса на преработване на напрежението, като е препоръчително продуктът да бъде приеман по-дълго време за постигане на оптимален ефект. И това само с една таблетка на ден!

От марка N1 в света сред продуктите съдържащи магнезий, според Nicholas Hall Europe Ltd.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти