„Женските“ мобилни приложения, които ни улесняват живота. И секса

„Женските“ мобилни приложения, които ни улесняват живота. И секса
Снимка: netinfo

Велина Томова

Знаете ли с какво се съобразяват жените най-много в живота си? Не, не са мъжете, нито децата, а с „най-женското“ ни нещо – месечният цикъл.

От него зависи настроението ни, килограмите, дали се харесваме или не, дали ще ходим на море, ще ревем ли на рекламите или ще крещим.

Всеки 28 дни преминаваме през пълна трансформация – от кротки и усмихнати жени веднага след цикъла, през секс богини и истински фурии по време на овулация до истерични чудовища с предменструален синдром.

Най-често именно женската ни същност е най-лесното обяснение за меланхолията, необяснимия смях, неудържимото желание за секс и невъзможността да си обуете точни тези дънки, които носехте едва преди седмица.

За да не се чудите какво се случва с вас и за да не останете неприятно изненадани или пък – най-вече заради това – да знаете как да планирате бременността си така, че да няма изненади, е най-лесно да използвате мобилни приложения.

Така ще можете да планирате и посещенията при гинеколога си, защото е най-добре на профилактичен преглед да се ходи първите дни след менструацията, преди овулация.

Снимка: netinfo

Ще знаете и кога ще ви се иска да се отдадете на романтика (по време на овулация на жените им се прави най-много секс, защото тогава и забременяването е най-лесно), а мъжът ви ще има обяснение защо по него летят чехли и чинии (предменструален синдром).

В екип от четири жени, какъвто е нашият, може да предположите, че сме изпробвали какви ли не приложения, за да намерим онези, които са ни най-удобни, приятни за ползване и лесни за употреба.

Вижте 4 удобни и приятни приложения за следене на месечния цикъл в галерията >>>

💌 Какво още ни вълнува, можете да научите от нашия Инстаграм профил

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти