Моля те, бъди последната ми любов...

любов двойка есен
Снимка: Istock

Моля те, бъди последната ми любов, защото не искам да прекарвам сутрините си с никой друг. Никой друг няма да разбере нуждата ми да се събуждам в 7:00, за да гледам новините. Никой няма да прави кафето ми толкова перфектно, колкото ти.

Никой няма да прави яйцата за закуска рохки, а не твърдо сварени, защото знае, че ги обичам така. Никой няма да ме избута от леглото насила, за да отида най-сетне да си измия зъбите.

Моля те, бъди последната ми любов, защото не искам да прекарвам следобедите си с никой друг. Никой няма да разбере натоварения ми график, освен теб. Никой няма да разбере защо обичам да си говоря с птичките и катериците в парка.

Любовта е съвършено проста и просто съвършена!

Никой друг няма да слуша толкова внимателно как е минал денят ми. Само ти ще ме чакаш колкото трябва и ще искаш да се увериш, че съм хапвала достатъчно през деня.

Моля те, бъди последната ми любов, защото не искам да прекарам нощите си с никой друг. Никой друг няма да приеме нуждата ми да продължавам да спя с плюшени играчки. Никой друг няма да обича толкова тялото ми, макар да е покрито с белези. Никой няма да приеме факта, че понякога ще го будя през нощта, за да ходя до тоалетна. Никой друг няма да ми каже да се прибера вкъщи, защото знае, че там ще се наспя по-добре.

Моля те, бъди последната ми любов, защото не искам да излизам с никой друг. Никой друг няма да разбере нуждата ми от кафе и понички. Никой няма да разбере защо обичам да танцувам по улицата. Само ти можеш да бъдеш едновременно толкова смел и нежен, когато се опитваш да стигнеш до истинската ми същност.

Любовта е най-сладката болка на този свят

любов двойка есен зима уют
Снимка: Istock

Никой няма да те обича така, както аз. Никой няма да те кара да дебелееш с любимите си бонбони, а след това да топи калориите ти умело през нощта. Никой няма да приеме миналото ти и всичките ти проблеми така, както аз. Никой няма да изпраща поздрави на семейството ти всекидневно, без дори да го е срещал.

Никой няма да се интересува така от малките ти странности и страсти. Само аз бих си тръгнала от теб на мига, ако го поискаш, но и само моето сърце ще прескача така, когато ме погледнеш.

любов двойка есен зима уют
Снимка: Istock

19 тъжни (но мъдри) истини за любовта

Ничия друга ръка няма да приляга на моята така, както твоята. Никой друг не ме кара да се чувствам толкова сладко смутена. Никой не ме гледа с твоя поглед.

Моля те, бъди моята последна, защото няма да понеса нищо друго.

любов двойка есен
Снимка: Istock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти