"Малкото шато в Прованс" - един роман, пропит с ароматно вино, слънце и мечти!

книга
Снимка: Ciela

„Малкото шато в Прованс” от Рут Кели е роман за новите начала и значението на мечтите. Една жена оставя тегобите на стария си живот и разбитото си сърце, за да изгради ново бъдеще сред уханните лехи на шато в Южна Франция. Дали тайната на хубавото вино не е в любовта?

Ева е хваната в капан. Живее сиво ежедневие в големия, безчувствен град, вкопчена в работа, която не ѝ доставя удоволствие. Съпругът ѝ от двайсет години Марк е опразнил цялата им банкова сметка в неразумни инвестиции, а сега изчезва яко дим, без обяснение къде е отишъл и дали ще се появи отново. Отгоре на това всичко сочи, че ѝ изневерява.

Ева не би могла да се чувства по-отритната от всички, когато изненадващо получава писмо от Южна Франция. Дядо ѝ, когото не е виждала от дете, е завещал цялото си шато на нея. Какво може да търси Ева в Южна Франция? Единствената ѝ цел в живота винаги е била да си осигури стереотипичната представа за модерен комфорт – кариера, брак, деца.

книга
Снимка: Ciela

Първият ѝ инстинкт е да продаде шатото. Но опияняващият пейзаж на Прованс, лозята и детските спомени са достатъчни, за да я накарат да забави темпото и да се отдаде на простите житейски ценности. Запознанството с красивия сервитьор Жак също я кара да се колебае. Може би френското вино е ключът към истинските корени на Ева.

Но миналото готово ли е да я пусне, или ще се върне, за да посегне на новия ѝ дом?

Това е една забавна и романтична история на Рут Кели, която отпраща читателите на пътешествие в търсене на щастието, равновесието в живота и свободата на новото начало. Пропит с аромата на сутрешно кафе и изкусителното разнообразие на провансалските вина, това е роман за всеки, който някога е губил нещо, но е намирал нова, по-добра истина за себе си.

книга
Снимка: Ciela

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти