Кое е най-отблъскващото в противоположния пол?

Кое е най-отблъскващото в противоположния пол?
Снимка: Thinkstock

Лошата миризма е най-отблъскващото нещо в противоположния пол.

Това показва британско изследване.

76 на сто от мъжете и 80 на сто от жените заявили, че биха сметнали представител/ка на противоположния пол за не толкова привлекателен/на, ако мирише лошо.

Модният усет също е важен, но само 1% от анкетираните от компанията "Surf" заявили, че той би ги отблъснал от противоположния пол.

Близо половината британци казали, че миризмата на свежи дрехи е най-приятният аромат, което означава, че за жителите на Острова не е важно какво носи противоположният пол, достатъчно е дрехите да са чисти.

Не е чудно, че британците са такива противници на лошата миризма, защото 26 на сто от анкетираните признали, че носят дадена дреха цели четири пъти преди да я изперат, което звучи доста притеснително.

Други неприятни миризми, които отблъскват жителите на Острова, са лошият дъх с 38% и миризмата на цигари с 37%.

 

От друга страна, уханието на слънцезащитен крем се харесва много, тъй като напомня за ваканция, а 26 на сто заявили, че миризмата на море пробужда у тях спомени за прекрасни летни почивки.

Компанията "Surf" помолила участниците да определят знаменитостите, които миришат най-добре и най-зле.

Може би очаквано Кейт Мидълтън оглавила класацията за най-приятно ухаещи звезди с 34%, следвана от футболиста Дейвид Бекъм с 24 на сто.

Телевизионният журналист и специалист по конните надбягвания Джон МакКририк оглави класацията на най-зле миришещите звезди с 31%, следван от измисления герой Франк Галахър от филма "Безсрамници". 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти