Спечели новата спирала на Max Factor за свръх обем

Платена публикация

Спечели новата спирала на Max Factor за свръх обем
Снимка: Max Factor

Свръх обем, свръх въздействащи мигли, свръх сексапил – всичко това и много повече е обещанието на новата спирала на Max Factor – Excess Volume Extreme Impact!

Марката създава този уникален продукт специално за дамите, които се чувстват разочаровани от обикновените спирали за по-обемни мигли.

И наистина – той надминава всички представи на жените! Excess Volume комбинира база, която придава мега обем, с интензивно черен туш за изключителен завършек с лак-ефект.

Вдъхновени от направата на луксозни кожени изделия, учените на Max Factor откриват, че тайната на необикновено плътните ресници е именно в завършека с лак-ефект като при лакираната кожа.

Тя се постига чрез добавяне на допълнително покритие от акрил, който с изсъхването си създава изключително гладко, издръжливо и гъвкаво покритие, подсилващо черното.

Същият ефект за спиралата Excess Volume Extreme Impact има висококачествената ѝ основа за обем. Тя е просто задължителна, защото създава идеалните ресници, върху които да се нанесе завършека с лак-ефект. Повдигнати, разделени, обемни, безупречно гладки и наситено черни – резултатът е мигли, който правят силно впечатление и издържат дълго!

Или както споделя Пат Макграт – международният гримьор на Max Factor: "Използвах спиралата, за да създам визия, която наистина ще изпъква на фона на всички останали.

Този сезон всичко е по-голямо и по-наситено, затова плътните и обемните мигли, "облени" в наситено черен лак ще превърнат всяка обикновена визия в необикновена и изключително въздействаща такава”.

А знаете ли коя е най-хубавата новина, момичета? Сега можете да спечелите тази уникална спирала и сами да се убедите в неповторимия ѝ ефект!

Всичко, което трябва да направите, е да отговорите на въпросите в специалното приложение на страницата на Max Factor България във Фейсбук.

Ето ТУК можете да го видите!

100 щастливци от отговорилите правилно ще спечелят новата спирала Excess Volume Extreme Impact, а други 200 – талон за 20% отстъпка при покупка на продукти на Max Factor в магазини Lilly.

Е, дами, не се колебайте, а участвайте ето ТУК!  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти