POLARIS поляризационен диск Енергия, която изцелява и подмладява

Платена публикация

POLARIS поляризационен диск Енергия, която изцелява и подмладява
Снимка: netinfo

 „Всичко е енергия” казал е още през VI век преди новата ера китайският философ Лао Дзъ. Днес това и научно е доказано и в съвременната медицина е известно, че всички нарушения на здравето се появяват най-напред на енергийно равнище, а след известно време се материализират и като физическо заболяване. Следователно липсата или слабото протичане на жизнена енергия през нашия организъм е основната причина за появата на повечето болести.

Впрочем, един от най-простите и същевременно, както се оказва, най-ефикасните уреди е ПОЛАРИС, изобретение на гениалния руски учен Джордж Лакховски, който е работил с Никола Тесла.

Това е малък уред, който без никакво електрическо захранване за много кратко време задвижва електрическите потоци в човешкия организъм, като го стимулира сам да се излекува. ПОЛАРИС има много широко приложение.

Той се използва при:

– гинекологични и урологични проблеми;
–стерилитет; ПMС (предменструален синдром),
– климактерични проблеми;
– отслабени либидо и потентност;
– хемороиди;
– гръбначни и ставни заболявания;
– пълнота; запек и проблеми с червата,
– болки от всякакъв характер;
– белодробни и сърдечни проблеми,
– проблеми на щитовидната жлеза и синусите;
– главоболие, безсъние и лошо настроение...

НИЕ НЕ СМЕ РОДЕНИ ДА БЪДЕМ БОЛНИ

Всички сме чували за понятията позитивна и негативна енергия, но дори и малко да знаем за това, ние осезателно го чувстваме. Всеки има опит как присъствието на определена личност може да му действа отрицателно или да се почувства неприятно в някое помещение. Добрата и лошата енергия се вплитат във всички аспекти на живота ни и – което е най-важно, засягат здравето ни, така че най-сериозният проблем за човека е как да се освободи от негативните влияния.

Едно мощно средство с такова въздействие е именно ПОЛАРИС. В самото начало беше интересно твърдението на сътрудници от Хърватия, собственици на издателство, че откакто са започнали да работят с ПОЛАРИС и всички останали дейности са им тръгнали на добре. Много хора споделят, че откакто притежават ПОЛАРИС, атмосферата в къщи или на работното място е по-спокойна и приятна. Някои твърдят, че вече не могат да пият вода ако преди това не са я енергизирали с ПОЛАРИС. Все пак на мен, като на лекар, най-интересни са ми информациите от такава обратна връзка, свързани със здравето. Многобройни са писмата на за положителния ефект при работа с поляризационен диск ПОЛАРИС при Хашимото.

Хашимото е лечимо - Един от многобройните парадокси в класическата медицина е отношението към хипотиреозата, болестта, която е по-позната като Синдром на Хашимото.Тази болест, както и много други, е обявена за нелечима. В океана на онези, които сляпо са се съгласили с протокола на лечението и са се осъдили на доживотна терапия, съществува и едно не толкова голямо море на онези, които са взели нещата в свои ръце, започнали са да разсъждават със собствените си глави, въоръжили са се с факти и нови познания и днес са просто онези, които някога са имали проблема, наречен Хашимото. Сега са здрави.

ТАЙНАТА НА ДОБРОТО ЗДРАВЕ Е В НЕПРЕКЪСНАТОТО ПРОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА И ПОДОБРЯВАНЕТО НА НЕГОВОТО ЕНЕРГИЙНО ПОЛЕ

Три са основните ключови фактори за лечението – прочистването на организма, регулирането на pH и стимулирането на щитовидната жлеза.

Използването на поляризационния диск ПОЛАРИС, който отскоро може да се намери на нашия пазар е незаменим помощник за тази. Дори онези, които нямат проблеми с хипотиреозата, чрез стимулиране на щитовидната жлеза ще активизират своята виталност, ще забавят стареенето, чрез ускоряване на метаболизма ще свалят излишните килограми и най-сетне ще подобрят настроението си. За тази цел е достатъчно да се третира щитовидната жлеза с ПОЛАРИС само 5-10 минути на ден, най-добре сутрин. Ако някой не е готов да отдели дори толкова малко време за себе си, смятам, че няма право никога и на никого да се оплаква от своето лошо здравословно състояние.

Цялата статия за лечението на Хашимото, още информация за поляризационния диск ПОЛАРИС и споделения опит на ползватели от цял свят можете да прочетете на сайта на фирма Поларис БГ ООД www.polarisdisc.bg.

Поръчки можете на направите чрез сайта и на тел: + 359 886 777 126

Помнете: Ние сме родени да бъдем здрави, щастливи, да обичаме и да бъдем обичани.

За автора:Д-р Дино Томич, специалист по гинекология и родилна помощ, повече от 20 години се занимава в търсене на други възможности за лечение, извън ограничените рамки на класическата медицина. Занимава се с квантова и биорезонаторна медицина, завършил е хомеопатия и акупунктура, някои енергийни техники като реконекция и рейки, нови технологии на съзнанието. Работи и сътрудничи в редица поликлиники и амбулатории, които се занимават с подобна проблематика в Белград и региона.

„Като лекар с дълъг трудов стаж трябва да отбележа едно нещо, а именно, че образователната система не следва технологиите, а камо ли главоломното развитие на човешкото съзнание с новите възгледи за всички аспекти на живота, а и за здравето на човека. Ние продължаваме да обучаваме нови лекари, които мислят (а за съжаление и работят) както техните колеги преди много години. Резултатът от всичко това е морето от недоволни пациенти, които обикалят немили-недраги с надеждата да намерят решение на своите здравословни проблеми.

Много от нас отдавна вече съзнават, че класическата медицина се занимава със симптомите, а не с причините на болестта, че се занимава с отделните органи или системи, а не с човека като цялост. Че за болестта се мисли на химическо ниво, а не на по-високите нива, където тя наистина възниква. При това, при (условно нареченото) „лечение” се използват химически вещества, за които също знаем, че имат катастрофални странични въздействия върху човешкото здраве. Върхът на всичко е, че редица болести и състояния се обявяват просто за нелечими и по този начин хората се осъждат на доживотна употреба на медикаменти, без надежда за бъдещето. За съжаление мнозинството поради своята неосведоменост се примирява с положението и влиза в омагьосания кръг, от който няма изход.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти