Как да си върнем младостта?

Платена публикация

Как да си върнем младостта?
Снимка: Thinkstock

Ако кожата ни можеше да говори, със сигурност щеше да разкрие много любопитни истории, които сме позабравили, а понякога дори не искаме да си спомняме.

Истории за последното бурно парти с приятели, продължило до малките часове, ежедневните емоции в офиса, безсънните нощи, в които детето не спи, лятната ваканция и опитите ни да се сдобием с така мечтания красив тен…

Кожата ни дълбоко пази всяка история, но има странното свойство да не забравя и с времето да разкрива нашите малки тайни. Точно тогава на помощ идва Matricium® - дерматологичното откритие на френския лидер в дермокозметиката BIODERMA, което помага на кожата ни да си спомни само младостта.

Той е създаден след 14 години научни изследвания и 74 проучвания, патентован е и е разпределен в 30 дози, всяка от които се употребява на два пъти в рамките на 12 часа за цялостно подобряване на състоянието на кожата.

За разлика от козметичните продукти, които достигат само до повърхностния слой на кожата - епидермиса, медицинското изделие Matricium® успява да премине дермо-епидермалната граница и да достигне до дермата.

Там той коригира дисфункциите и активира естественото възстановяване на клетките, но без страничните ефекти на медикаментите, защото силата му се дължи на 63 субстанции, разделени в осем групи: пептиди, микроелементи, витамини, аминокоселини, въглехидрати, минерални соли, нуклеотиди и хиалуронова киселина, които по принцип са естествено налични в кожата.

Matricium® действа като създава микросреда, съвместима с клетките, като учи кожата да се регенерира по естествен начин и да функционира, както в младостта.

През юни дерматологичното откритие спечели награда от Българския фармацевтичен съюз за продукт на 2012 година в категория "Медицинска козметика".

През останалото време печели все повече почитатели и се прилага с успех четири пъти в годината, защото едномесечната терапия има удължен ефект от два месеца. А истинските фенове на младостта го ползват целогодишно.

А за да бъде кожата ни винаги здрава и красива, BIODERMA съветва поне веднъж годишно да се консултираме с лекар дерматолог, който да ни препоръча най-подходящата за нуждите на нашата кожа програма. Може да направите безплатна онлайн консултация със специалист дерматолог на сайта на BIODERMA.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти