Форнетти: една хапка никога не е достатъчна!

Платена публикация

Fornetti
Снимка: Fornetti

Винаги бързаме, плановете не чакат, задачите нямат край... но винаги намираме време за малък момент на наслада, който да ни даде сили и енергия, но най-вече да накара времето да спре за миг, обгръщайки ни с изкушаващ вкус и аромат.

Мммм...” - този кратък звук на блаженство слага начало на дълга наслада за небцето, която може да започне с L Форнетти с пица, да се разгърне във вълшебния вкус на току-що изпечено Хлебче със зеленчуци и да завърши с Форнетти с ягода и йогурт, обгърнати от хрупкаво и ароматно тесто.

Това правят винаги любимите изкушения на Форнетти - първо ни завладяват с разпознаваемия аромат, на който рядко може да се устои, после ни омагьосват с невероятни вкусови комбинации и накрая винаги ни поставят пред дилемата с предизвестен край - дали да не си вземем само още едно?

Fornetti
Снимка: Fornetti

Това “още едно” рядко е само едно, защото изборът е голям, а става и все по-изкушаващ...

Когато искаме да опитаме различни вкусове, яде ни се сладко, но пък и солено и всичко ни изкушава - тогава перфектното решение са мини Форнетти продуктите, които позволяват да се насладим на желания вкус и да комбинираме мини хапки от: Охлювче с орехи, Форнетти с вишна, с кайсия, с шоколад, солените Форнетти със сирене и кашкавал, с топено сирене, с пица, с пилешко месо, със сирене, с шунка, Гризини, Мини хот дог.

Когато обаче си имаме вече любим вкус и гладът иска да има насреща си по-сериозен и голям “противник”, тогава само трябва да изберем между сладко и солено, защото отново изборът е голям: от класическите Домашна баница, добре познатата Кашкавалка, Пица с пеперони или Пица шунка и гъби, до новите изкушения – Донат мечта с лешников крем или Грил Дог.

Любимият аромат и вкус стигат и до семейната трапеза под формата на Хлебче с кашкавал, Рогче с маслини или Хлебче със зеленчуци. Одобрението от всеки член на семейството отново идва с познатото “Мммм….”!

Fornetti
Снимка: Fornetti

Хапка след хапка, година след година…

Форнетти се превръщат в любими изкушения на малки и големи. Тази голяма отговорност е причината не само асортиментът да става все по-богат, но и винаги да се спазват стриктно високите стандарти при производство.

Когато отхапваме някое от ароматните изкушения на Форнетти, ние можем да се наслаждаваме на превъзходния вкус спокойни, защото няма вложени никакви ГМО суровини, а нивото на транс мазнини е изключително ниско. Продуктите не се пакетират, а са пресни, свежи и винаги се изпичат на място, пред очите на клиентите.

Високи стандарти се прилагат във всички заводи, които са оборудвани с най-модерни италиански и немски съоръжения, а суровините се доставят само от редовно контролирани доставчици, които отговарят на всички строги изисквания.

Качеството на продуктите е важно и затова се следват стриктно всички нужни стандарти, но тайната на вкуса се крие на друго място...

Fornetti
Снимка: Fornetti

Тайната на Форнетти

Това, което прави вкусът на Форнетти толкова завладяващ, за да не може никога да се задоволим само с едно, е рецептата! Именно оригиналните рецепти са тези, които добавят тази щипка изкушение, с която всяка хапка е като домашно приготвена!

Неслучайно марката и продуктите Форнетти са добре познати и обичани в цяла Унгария, Румъния, България и други страни по света. Пекарските изделия са винаги топли, винаги вкусни и не е изненада, че се консумират от близо 2 милиона души по света всеки ден.

Затова, когато усетим топъл хлебен аромат и небцето ни предусеща вкусна среща с Форнетти, трябва да си припомним, че едно е крайно недостатъчно... мини вариантите са чудесна изненада за колегите, хлебчетата - чакано изкушение за семейството, а закуските - перфектният старт на един по-усмихнат ден!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти