Как да украсите дома си за празниците, за да привлечете чудеса през 2024

украса
Снимка: iStock

Украсяването на коледната елха е може би най-приятният ритуал този сезон, която ще помогне не само да подготвите къщата за празниците, но и да внесете положителни промени през задаващата се 2024 година. Предметите, които допускаме в пространството си, имат особена енергия, с чиято помощ можем да привлечем любов, късмет и финанси.

Смята се, например, че играчките по двойки (като фигурка с две животни) помагат за привличането на любов, а тъмно кафявото, тъмно жълтото и бялото трябва да се избягват през предстоящата година. 

украса
Снимка: iStock

Обичайните сърца могат да бъдат заменени със сдвоени фигурки на ангели, снежинки с млечни и розови нюанси, както и естествени шишарки със семена.

През 2024 г. е добре дошъл екологичният стил, така че можете да направите своя собствена украса за коледно дърво. За да укрепите семейните връзки, се препоръчва да окачите оранжева офика на смърчово клонче.

Лъковете, камбанки или пеперуди също са от помощ за взаимни чувства през новата година. Те могат да бъдат изрязани от хартия или да се закупят като играчки от празнични базари.

Прочетете останалите съвети в галерията тук:

Как да украсим дома си за 2024, за да привлечем благополучие

Прочетете всичко за предстоящата 2024-та година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти