Теодора Духовникова пред Edna.bg: Нямам никаква толерантност към лъжците

Елизабет Астарджиева

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнувахме Деня на жената, на 8 март любимият на всички български източник за вълнуваща и полезна информация стана на 12 години. 

По този повод сме ви подготвили една хубава изненада. Тъй като Edna.bg e сайтът, в който хиляди потребители всеки ден проверяват своя хороскоп и астрологията е сред най-четените ни категории, решихме да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи жени и техните астро интервюта, които ще имате възможност да прочетете до края на месеца.  

Вече ви показахме няколко прекрасни дами (бърз достъп до тях ще получите най-долу в статията). Сега е ред на най-свободолюбивия, интересен и различен знак, а именно Стрелецът. Любимата ни актриса Теодора Духовникова, която можем да гледаме всеки четвъртък в ,,Есента на демона” по NOVA, отговори на няколко въпроса, свързани със зодиакалния ѝ знак и нейната личност. 

  • Зодия: Стрелец 
  • Елемент: Огън  
  • Управляваща планета: Юпитер 
  • Съвместимост: Близнаци, Овен, Лъв, Водолей 
  • Щастливи числа: 3, 6, 9, 12 
  • Скъпоценни камъни: розов кварц, лабрадорит, лазурит 
  • Дата на раждане: 14 декември 

Обикновено представителите на зодия Стрелец обожават да пътуват и да изследват нови култури и територии. Кои са любимите ти дестинации? А кои мечтаеш да посетиш? 

Най-много обичам Европа, обожавам уличките й, катедралите, музеите и кафенетата й. Обичам и далечните дестинации, въпреки, че дългите полети и прелитането над океана ме карат да се чувствам неспокойно. Въпреки това желанието да посетя тези места е по-силно от дискомфорта и страховете. Мисля че най-щастлива бях в Рио Де Жанейро. Харесвам плажовете на Доминикана. Влюбена съм в Ню Йорк. Мечтата ми е да посетя Япония. Изпитвам особено влечение към тази култура. 

Родените под знака на зодия Стрелец са оптимисти за бъдещето и за това, което ги очаква. “Розовите очила” някога изигравали ли са ти лоша шега? 

Не, защото мислите и очакванията ни се материализират. Ако силно вярваме, че нещо ще се случи добре, то най-вероятно ще се случи добре. Ако си песимист и непрекъснато очакваш най-лошото, едно че е ужасно неприятно за околните и второ - така наистина предизвикваш да ти се случват само лоши неща. 

Ако има нещо, към което е „алергичен“ Стрелецът, то това е лъжата. Как процедираш с митоманите, които се доближат до теб?  

Никак. Давам правото на всеки да доизмисли и доукраси някоя случка от живота си, човешко е. Много е трудно човек да бъде винаги искрен на 100 процента, осъзнавам това. Но лъжите, които целят да злепоставят и очернят някого, ме вбесяват и нямам никаква толерантност към тях.  

Няма по-свободолюбив знак от Стрелеца. Какви качества трябва да притежава един мъж, за да успее да спечели сърцето на такова специално и различно момиче?   

Да си вярва и да има самочувствие за себе си. Трудно ми е да харесвам мъж, който сам не харесва себе си.  

Какво е твоето пожелание към читателките на Edna.bg по случай 12-ия ни рожден ден? 

Да са здрави и никога да не им става скучно и животът винаги да ги вълнува ! Само така душата остава млада и красива. А това е най-важната предпоставка за един вълнуващ и смислен живот. 

Вижте още интервюта от поредицата на 12 години Edna.bg:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти