Хилда Казасян пред Edna.bg за най-голямата сила на зодия Овен

хилда казасян
Снимка: NOVA

Елизабет Астарджиева

Както някои от вас знаят, сайтът на Edna.bg днес става на 12 години. По този случай сме подготвили за вас една малка изненада. Броят на зодиакалните знаци в астрологията са точно толкова, колкото години навършва любимият на всички българки източник за вълнуваща и качествена информация. Именно поради тази причина до края на месеца ще имате възможността да прочетете 12 на брой вълнуващи астро интервюта с едни от най-известните и вдъхновяващи популярни български дами.  

  • Зодия: Овен 
  • Елемент: Огън 
  • Управляваща планета: Марс 
  • Съвместимост: Лъв, Стрелец, Везни 
  • Щастливи числа: 1, 5, 17 
  • Скъпоценни камъни: диамант, рубин, аметист 
  • Дата на раждане: 27 март 1970 г. 

Първият зодиакален знак е Овен. На тази зодия принадлежи обичаната джаз певица Хилда Казасян, която вече 12 години гледаме и в журито на ,,Като две капки вода”. Тя се превърна в емблема за предаването и няма човек, на когото да не може да оправи настроението с широката си лъчезарна усмивка. Вижте как отговори тя на въпросите на Edna.bg: 

За представителите на зодия Овен се смята, че палят за части от секундата и могат да създадат сериозен конфликт от най-малкото. Трудно ни е да повярваме, че подобни качества могат да отговарят на такъв усмихнат и лъчезарен човек като теб. Така ли е?  

За мое нещастие (и щастие на околните), при мен е доста силно изразен асцендентът ми, който е Скорпион. Изключително търпелива съм във взаимоотношенията с всички около мен, но лошото е, че без скандали и без разправии, когато приключа едни взаимоотношения, ги приключвам завинаги.  

Овните рядко се страхуват от рискове и са готови да бъдат героите на деня. Хилда Казасян има ли страхове?  

Страховете не винаги са лошо нещо. Много пъти те се появяват, за да ни предпазят, а за премахване на ненужните – работя доста усърдно. В работата си, в последните години, всички качества, които изброихте за Овена, ми вършат чудесна работа, хвърлям се с ентусиазъм и огромно желание във всеки наш нов проект и мисля, че това е една от предпоставките те да се случват толкова успешно. 

Коя е най-голямата сила на жената Овен?  

Честността.  

Обикновено когато чуят за зодия Овен, хората веднага свързват това с инат. Какъв човек трябва да стои срещу представител на тази зодия, за да успее да го накара да свали гарда?  

Ако нямаш сериозни проблеми с егото си (а мисля, че аз нямам) при всички честни взаимоотношения, в които нещата са открито сложени на масата, гардът въобще не съществува.  

Какво е твоето пожелание към читателките на Edna.bg по случай 12-ия ни рожден ден? 

Това, което пожелавам на всички ни, е да имаме по-малко поводи за дребнотемия в ежедневието си, по-щастлив бит и съответно повече време за нещата, които хранят душата ни, а за последното мисля, че много успешно се грижите и вие. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти