Любовен календар: Ето кои са най-добрите дни за запознанства през пролетта на 2024 г.

любов астро
Снимка: iStock

Пролетта е време на промяна не само за природата, но и за хората. Дните стават по-дълги, а ние все повече се наслаждаваме на слънцето и синьото небе. За мнозина лекият пролетен бриз може да бъде предвестник на важна промяна в живота. 

Не пропускайте най-доброто време за романтични срещи тази пролет. Съветите на астролога Светлана Мишина ще ви помогнат да изберете правилния ден. 

любов двойка
Снимка: iStock

Календар за запознанства през март 

По-добре е да запазите 28 март за срещи с познат партньор. Има вероятност между вас да пламнат силни емоции, което да доведе до вълнуващо сексуално „пътешествие“. 

Спокойно можете да планирате почивка на 30 март. Усвояването на нови знания и умения заедно ще ви остави много свежи впечатления. В тези дни има голяма вероятност за запознанства, включително с чужденци. 12 март не е подходящ за романтика. Днес планирайте отдих с любимия човек.  

Следващите два дни – 13, 14, както и 26 март, са чудесна възможност да се насладите на компанията с любимия човек. Скрийте се от шума и суетата в тихо кафене на маса до прозореца и отделете време за приятна комуникация. Вечерта ще бъде романтична и обещаваща. 

любов двойка
Снимка: iStock

На 15 и 16 март прекарайте време с приятелите си. Романтиката честно казано няма да върви добре тези дни. Не пропускайте предпоследната седмица от първия месец на пролетта. На 18 и 19 март можете да организирате вечер на свещи в уютна атмосфера. Поканете любим човек на гости и го изненадайте с кулинарните си умения. 

20 и 21 март са най-добрите дни за запознанства. Също така обърнете внимание на любимия човек и не забравяйте за милите думи и комплименти. Тези дни са идеални за посещение на красиви места: театри, музеи, художествени галерии, изложби и джаз клубове. Завършете прекрасна вечер в ресторант. 

Не забравяйте за 25 март  - първото лунно затъмнение за годината. Събитията и срещите, планирани близо до тази дата, имат шанс да бъдат съдбоносни. 

любов двойка
Снимка: iStock

Календар за запознанства през април 

Април ще бъде доста бурен, така че си струва да помислите за плановете за пролетта предварително. Вторият пролетен месец е богат на събития: 

Ретроградният Меркурий от 2 до 25 април не е подходящ период за активности и вземане на важни решения. Планетата насърчава бързите преценки и реакции, които обаче могат да бъдат погрешни. Слънчевото затъмнение на 8 април е време на радикална промяна и равносметка. 

Хората, родени от 6 април до 12 април (зодия Овен) от всяка година на раждане, трябва да се отнасят към тази дата с особено внимание. От 1 до 4 април Венера е в съвпад с Нептун и е период на сантименталност. Има голям риск от разочарование в любовта и връзките. За творческите личности този аспект работи като проводник на космическа енергия. 

любов двойка
Снимка: iStock

От 10 април до 29 април мъжете могат да се почувстват неразположени и отслабени. На силната половина ще липсва вътрешна енергия и ентусиазъм. В този момент мъжете няма да са готови за решителни действия, така че ще трябва да бъдат подтикнати към действие. Или може би не си струва? 

Небесните събития през април подсказват, че новите отношения може да не продължат дълго, а съществуващите изискват специално внимание. Насочете усилията си към укрепване на връзките и поддържане на комуникация, базирана на доверие. 

Можете ли да се надявате на романтика през април? Вторият пролетен месец ни дава малко шансове за любовни приключения. 

любов двойка
Снимка: iStock

2, 28, 29 и 30 април са време за разрешаване на работни проблеми. В тези дни работата с документи изисква особено внимание поради позицията на ретроградния Меркурий. 6 април е подходящ ден за романтична среща. Когато избирате място, заложете на ресторант с луксозен интериор и празнична атмосфера: свещи, музика на живо, интересен декор. 13 април е ден за почивка с приятели. Отличен избор биха били настолни игри и куизове. 

16, 17 и 18 април - време е да докажете любовта си. Не пестете комплименти, правете подаръци, подарявайте цветя или изненадайте любимия човек с посещение на място, където отдавна сте искали да отидете. Срещата ще бъде приятна и за двамата, ако искрено искате да зарадвате любимия човек и да положите усилия за това. 

21, 22 и 23 април - още няколко дни от април, подходящи за романтика. Приятната атмосфера ще направи вечерта незабравима. Посещение на художествена галерия, изложба или вечеря в уютно кафене ще ви дадат ярки емоции. 

26 и 27 април е добър период за активен отдих за двама. Ако сте мечтали да пътувате заедно, отидете на екскурзия за няколко дни.  

любов двойка
Снимка: iStock

Календар за запознанства за май 

За разлика от април, краят на пролетта ще ви помогне да съживите личния си живот. Време е за дългоочаквани промени в романтичните ви отношения. 

4, 5, 6 и 10 май са страхотни дни за приятелски събирания. 12 май пък е ден за събирания със семейството. Почерпете близките си с домашна баница и изпълнете този ден с любов и грижа за най-близките. 13, 14 и 15 май са чудесно време за срещи. Изненадайте любимия човек с необичайно заведение или скъп ресторант. Срещата на този ден ще ви помогне да вдъхнете нов живот на връзката ви. 

любов двойка
Снимка: iStock

18, 19 и 20 май са дни, които е добре да посветите изцяло на любимия човек. Насладете се на компанията му.  

25 и 26 май са благоприятни дни за съвместно пътуване. Ако няма как да реализирате дълга ваканция, отидете на мини уикенд пътешествие или организирайте интересна обиколка на родния си град.  

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти