Изненадите на астрологията: Възможно ли е да се промени зодията ни с годините?

Астрологията ни дава представа за това кои сме ние, кои са силните ни и слабите ни страни, към какво трябва да се стремим и какво да избягваме, как да развием талантите си и как да извечем максимална полза от качествата си. Какво се случва обаче, когато планетите и звездите ни поднесат някои изненади? Оказва се, че в астрологията няма нищо сигурно и е възможно да се случат размествания и промени с времето.

Вероятно много от вас ще бъдат шокирани и направо недоволни, но ще ви изненадаме със следната информация - напълно е възможно зодиакалният ви знак да се промени с годините. Преди да побързате да отхвърлите тази теза, научете какво е обяснението на астроложката Джоржия Никълс. Колкото и да е шикиращо, то звучи напълно логично.

Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс

"Вярно е, че с напредването на възрастта нашият слънчев знак се измества с един градус на година. Следователно, ако сте родени в началото на вашия знак (например около 21-во или 22-ро число на месеца), след това приблизително около 30-годишна възраст, вие преминавате в следващия знак - за следващите 30 години", обяснява Никълс.

"Ако сте родени в края на вашия знак, 17-ти или 18-ти от месеца, ще станете следващият знак, когато сте само на две или три години"казва също астроложката.

Какво означава това? Като за начало не се губи значението на вашият слънчев знак в живота ви. Той е като ваша визитна картичка или снимка от момента, в който сте се родили. Възможно е обаче да придобиете качества от предишния или следващ зодиакален знак с напредването на възрастта ви.

Обърнете внимание също, че вашата натална карта е много по-сложна - имате много знаци в себе си според това къде са били планетите по време на вашето раждане и вероятно приличате повече на вашия асцендент, отколкото на вашия слънчев знак (което зависи от времето на деня, в което сте родени и къде.)

Хороскоп според деня от седмицата, в който сте родени

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти