Защо модният ужас чорапи със сандали не е толкова лоша идея това лято

d
Снимка: iStock

Комбинирането на чорапи и сандали има ужасна репутация в модните среди – може би защото обикновено се свързва с прехвърлили 50-те татковци или немски туристи. Въпреки това визията на чорапи със сандали беше реабилитирана в последно време и от непростимо модно престъпление се превърна в стилно, завършващо тоалета решение.

Известните личности, на които съзнателно или несъзнателно се опитваме да подражаваме, разбира се, имат пръст в това до голяма степен. Всеки от Джъстин Бийбър до Софи Търнър е изпробвал този уж "невзрачен" външен вид. Моделът Кендъл Дженър не се притеснява да нахлузи кожените си чехли върху къмпинг чорапи, а Кейти Холмс дори се появи на официално събитие със сандали на ток и прозрачен чорап, доказвайки, че комбинацията може да бъде супер секси. 

r
Снимка: iStock

Ако все още сте убедени, че сандалите с чорапи са нищо повече от модно бедствие, смеем да твърдим, че можем да ви убедим в обратното със следващата галерия. Ето няколко комбинации от чорапи и сандали, на които си струва да дадете шанс това лято:

Защо модният ужас чорапи със сандали не е толкова лоша идея това лято

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти