Ретро шик от Пенелопе Крус, зашеметяваща Кейт Хъдсън в червено и още визии от септември, които трябва да видите

колаж мода червен килим септември
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Септември се оказа силен месец за мода. Освен Фестивала във Венеция и наградите „Еми“, с началото на есенния сезон се увеличават филмовите премиери и още събития, към които насочваме внимание и попиваме вдъхновение за личния си стил.

Пенелопе Крус ни очарова с визия в розово на Chanel, на която заложи при получаването на Националната награда за кино. Двете части на костюма са покрити със сребристи пайети по краищата, а ретро усещането се допълва от прическата и обеците с перли, отново на Chanel, както и мини чантичката – неособено практична, но пък е идеалният сладък аксесоар за завършек.

визии червен килим
Снимка: Getty

Говорейки за практичност, друга визия на 48-годишната актриса от Филмовия фестивал в Сан Себастиан е доста по-подходяща за работната седмица. За пристигането си в града Крус беше изцяло в черно (и изцяло в Chanel) с риза, дънки на геометрични фигури и обувки с отворена предна част. В акценти тук се превръщат токчетата със златен детайл и бижутата, също на Chanel, които внасят доза елегантност.

Вижте снимки в галерията тук:

Пенелопе Крус е стилна в черно на фестивала в Сан Себастиан

През септември Холивуд се пренесе в Канада, където на Филмовия фестивал в Торонто направи премиерата си и продължението на криминалната мистерия „Вади ножовете“ – “Glass Onion”. В него ще гледаме Кейт Хъдсън, която с тамошната си поява зашемети в яркочервена рокля Carolina Herrera със силует по тялото.

Червена кралица: Кейт Хъдсън на Филмовия фестивал в Торонто

Акцентът върху дясното рамо във формата на цветя носи драма, завършена с блестяща чантичка и обувки на висок ток - отново в червено.

На същия фестивал аплодисменти за избора на визия получи Ема Корин. 26-годишната актриса, позната най-вече с ролята си на принцеса Даяна в четвърти сезон на „Короната“, се появи за премиерата на новия си филм “My Policeman”, облечена (или по-скоро съблечена) в Miu Miu. Разголената рокля от органза ѝ стои великолепно, подчертавайки фигурата, а фееричните ръкави и шлейфът са това, което кара визията да изпъкне. Убедете се в галерията:

Ема Корин със смела визия на Филмовия фестивал в Торонто

На черно също заложи и Марго Роби за премиерата на филма „Амстердам“ в Лондон. Моделът на Celine с изрязана горна част и пелерина, обхващаща и врата, придава на тази визия идеалния баланс между дързост и изисканост.

Секси и величествена: Марго Роби на европейската премиера на „Амстердам“

За финал вижте още от най-добре облечените звезди през септември в галерията тук:

Любими звездни визии от септември

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти