Едната като мама, другата като татко: вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър

Феновете на уютните есенни филми очакват с нетърпение излизането на продължението на хитовата лента "Фокус-мокус" от началото на 90-те. Превърналата се в абсолютна класика комедия на ужасите с участието на Сара Джесика Паркър, Бет Милдър и Кати Нанджими се завръща почти 30 години по-късно, за да ни забавлява отново, когато времето навън стане мрачно и дъждовно, а ние нямаме друга работа, освен да се сгушим на дивана, да си направим тиквено лате и да си пуснем забавен филм.

Вчера в Ню Йорк се състоя официалната премиера на дългоочакваното продължение на "Фокус-мокус", а Сара Джесика Паркър дойде на събитието заедно със съпруга си Матю Бродерик и двете им дъщери - близначките Табита и Марион. От семейното събиране липсваше само 19-годишният им син Джеймс.

сара джесика паркър близначки
Снимка: Getty

13-годишните момичета носеха обувки от специалната колекция на майка им, а феновете на актрисата не пропуснаха да отбележат поразителната прилика между близначките и техните родители. Марин е точно копие на майка си, докато Табита прилича поразително много на баща си.

Вижте тук още снимки, доказващи невероятната прилика между близначките и родителите им:

Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър

Звездата от "Сексът и градът" пази доста личното пространство на децата си и много рядко говори за тях или споделя техни снимки. Миналата година си позволи да сподели няколко кадъра от първия учебен ден на децата си, придружени с трогателно послание:

"В рамите на 7 дни, единият започна първата си година в колежа, а другите две стартираха 7-ми клас. Домът ни е различен. Ние сме различни. Те се нуждаят все по-малко от нас. Тъжно ми е колко бързо лети времето, но се вълнувам за всички възможности пред тях. Обичам ги!"

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти