Шарън Стоун с кралска поява, секси Дженифър Анистън и още най-добри звездни визии от март

колаж червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Март беше белязан от кулминацията на сезона на наградите – церемонията по връчване на Оскарите. Традиционното парти след нея, организирано от Vanity Fair, също предизвиква заглавия с визиите на гостите. И докато така наречената „гола рокля“ завладя събитието, edna жена показа най-много класа, достойна за статуетка.

Шарън Стоун се появи пред фотографите в цялата си величественост с произведение висша мода от Tony Ward. Роклята в слънчев нюанс придава на актрисата аристократично излъчване благодарение на ръкавите тип пелерина и шлейфът, който елегантно я следва.

Шарън Стоун е величествена на партито след наградите „Оскар“

За още разкош долната част на модела допълват флорални мотиви в бяло, а завършек на визията е сложен с чантичка Dolce & Gabanna в жълто и обеци Giorgio B.

Вижте в галерията тук още впечатляващи появи от афтърпартито на Оскарите, както и още една прелестна визия на Шарън Стоун през март:

Още най-добре облечени звезди през март

Извън наградите „Оскар“ и съпътстващите ги събития, не липсваха и други моменти, които да приковат вниманието.

След като първо се появи в Париж заради филма си “Murder Mystery 2”, Дженифър Анистън не пропусна и премиерата на комедията в Лос Анджелис. Всички погледи бяха върху сребристата ѝ мини рокля Versace.

Секси в мини рокля Versace: Дженифър Анистън в Париж

Полупрозрачният модел с множество камъни, нишки и бродерии подчертаваше тренираната фигура на актрисата и поставяше акцента върху стегнатите ѝ крака.

Луси Лиу направи шеметно завръщане на червения килим покрай участието си в „Шазам! Яростта на боговете“. На събитията по промотирането на филма тя залагаше предимно на жълтата гама, а най-ярко беше присъствието ѝ на премиерата във Великобритания.

Там тя облече яркожълт модел от пролетната колекция на Del Core за 2023 г. Роклята се откроява с обемна форма и елементи на корсет в горната част и асиметрична цепка в долната.

Луси Луи грее в жълто за премиера в Ел Ей

Сама по себе си дрехата едва ли би направила такова впечатление, но върху Луси Лиу намира подходящия си човек. Визията на актрисата е завършена с чантичка Jimmy Choo в канарско жълто и златисти обувки Sophia Webster.

Вижте в галерията тук още най-добре облечени звезди през изминалия месец:

Още най-добре облечени звезди през март

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти