Да разцъфнеш на 77: Хелън Мирън е по-цветна от всякога!

колаж Хелън Мирън стил мода
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Определено не е скучно да наблюдаваш какво избира да облече Хелън Мирън на червения килим. Освен в черно и бяло, през годините британската актриса е забелязвана в червено, синьо, жълто, зелено и розово, но през последния един месец тя преживява най-цветната си поредица от появи.

Всичко започна на Международния филмов фестивал „Берлинале“. Преди да се появи в черна рокля за премиерата на филма си „Голда“, за присъствието си на пресконференция Хелън Мирън заложи на небрежен шик с тъмен панталон на ресни, съчетан с пуловер тип поло в нашумелия нюанс горещо розово.

Хелън Мирън е лежерна в розово за пресконференция на Берлинале

В края на февруари актрисата се включи в промоционалното турне на филма „Шазам! Яростта на боговете“, в който играе злодея Хеспера. Пред обективите в Калифорния тя позира с вталена карирана рокля тип палто в червено и черно. Ярката визия беше завършена с тъмнорозова блуза и виненочервена диадема от плат.

Мощ в червено: Хелън Мирън позира за новия си филм в Бевърли Хилс

Филмът от комиксовата вселена на DC отведе Хелън Мирън и в Рим, където тя доведе пролетта с шарена комбинация от дрехи и аксесоари. Светлорозовата диадема отиваше на преобладаващия цвят на миди роклята ѝ от Dolce & Gabbana, изпъстрена с цветя в бяло и жълто – и дори зайчета!

Хелън Мирън с пролетна визия в Рим

За завършек на визията служи светло палто и масивни изумрудени обеци. Това беше и поредния път, в който актрисата се появи с пусната коса, но не и последния.

► Над 60 и с дълга коса? Хелън Мирън не се притеснява от това

В Лондон британската звезда остави кичурите си на свобода, докато погледите привлече нейното палто в металически меден нюанс. Стилен завършек носят поло блуза, кожени ръкавици и обучки на ток - всички те в черно.

Хелън Мирън е елегантна в Лондон

За финал на тази цветна феерия Мирън се появи в пълния си блясък. За лондонската премиера на „Шазам! Яростта на боговете“ тя подчерта аристократичното си излъчване с обемна рокля тип пелерина в горещо розово, под която се вижда по-семпла черна рокля по тялото.

Розова кралица: Хелън Мирън е величествена за лондонската премиера на „Шазам! Яростта на боговете“

Бухналите ръкави и панделката от едната страна на яката бяха акцент във визията, допълнена с изискан избор на черни прозрачни ръкавици и гривна.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти