Величественост в зелено от принцеса Шарлийн, секси Ева Лонгория в цвят лилав и още любими звездни визии през юни

Принцеса Шарлийн Ева Лонгория Ан Хатауей Селена Гомес колаж
Снимка: Getty

Завръщането на горещия сезон си пролича и по любимите ни визии от червения килим през изминалия месец във всякакви цветове.

Започваме с Ан Хатауей, която в началото на юни се превърна в най-яркия гост на Bvlgari за градинското парти на марката. Нестандартната комбинация от къси панталонки и дълга връхна дреха в жълто носи усещане за лекота и слънчево настроение само докато я гледаме.

Вижте снимки в галерията тук:

Ан Хатауей - сияеща в жълто за Bvlgari

След като отново е у дома, принцесата на Монако по традиция се появи за откриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло. За събитието Шарлийн избра зелена рокля на Lanvin с асиметрично деколте. Величественият силует завършва с къдри по ръба и по-дълга задна част, а дългите обеци придават още изисканост.

Разгледайте по-добре дрехата в галерията тук:

Принцеса Шарлийн e величествена в зелено

За премиерата на сериала “Gordita Chronicles” на HBO, чийто продуцент е, Ева Лонгория подчерта стегнатата си форма с дръзко кожено съчетание от миди пола, късо яке и изрязано горнище. 47-годишната актриса позволи на тоалета да изпъкне с прибрана коса и няколко небрежни кичура от двете страни на лицето си.

Ева Лонгория: секси в цвят лилав

Трудно можем да изберем коя визия на Селена Гомес ни харесва повече, затова сложихме и двете в галерията по-долу. По-неангажиращия избор, подходящ за вечер навън, е черната рокля тип сако с дантелен завършек от едната страна, която звездата облече за събитие на своята козметична марка Rare Beauty.

Втори сезон на сериала “Only Murders In The Building” с участието на Гомес вече започна, а на премиерата му актрисата се появи с блещукаща сребриста рокля от Michael Kors. За сложния дизайн на официалния модел допринасят детайли като асиметрично деколте, дълбока цепка и изрязан участък отстрани.

Селена Гомес в две прекрасни визии през юни

Величествена рокля на Gucci облече Лизо за музикалните награди BET. Усещане за лукс създават кройката, лурекс материята и перата по ръкавите и шлейфа, превръщайки тази визия в тъмносиньо и черно в една от любимите ни от изпълнителката.

Лукс и разкош от Лизо

Еван Рейчъл Ууд се появи с феерична рокля на Zuhair Murad за премиерата на четвърти сезон на „Западен свят“. Спускащите се назад ръкави и свободно падащата материя допринасят за романтика в излъчването на актрисата, която се подсилва и от прическата ѝ на вълни. Бонус точки за симбиозата между синия цвят на дрехата и ягодоворусото в косата.

Романтика в синьо от Еван Рейчъл Ууд

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти