Кралица Летисия и първата дама Джил Байдън засияха на първата си среща

кралица Летисия Джил Байдън
Снимка: Getty

Испанската кралица Летисия приветства в понеделник първата дама на Съединените американски щати д-р Джил Байдън в двореца Сарсуела в Мадрид.

Съпругата на американския президент пристигна в Испания в неделя по повод предстоящата Среща на върха на НАТО, която ще се състои в испанската столица. Първата дама сподели със съпругата на крал Фелипе, че две от нейните внучки са в Мадрид с нея, научаваме от HOLA!. Вместо обаче да се присъединят в двореца, те са останали в американското посолство.

Това е първа среща между Летисия Ортис и Джил Байдън, които посетиха централата на Испанската асоциация срещу рака, носейки маски. Към снимка от ангажимента си първата дама на САЩ сподели в Twitter: „Днес в Мадрид Нейно Величество кралица Летисия ме покани да посетя @ContraCancerEs, за да видя как Съединените щати и Испания работят заедно, за да сложат край на рака, какъвто го познаваме.“

За срещата 49-годишната испанска кралица облече елегантна рокля в черно и бяло, но не в стандартния десен на полка точки, разпределени равномерно, а с повече от тях в горната част на дрехата. До съпругата на крал Фелипе Шести 71-годишната Джил Байдън сияеше в червен костюм с едри копчета.

Снимки от събитието разгледайте в галерията тук:

Испанската кралица Летисия посрещна в Мадрид първата дама на САЩ Джил Байдън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти