От абсурдни по-абсурдни: Триковете за красота, които да НЕ опитвате

Всички сме прекарвали часове в социалните мрежи, търсейки нови съвети за красота и въпреки че има някои добри, понякога попадаме на доста абсурдни такива. Нека бъдем честни, в ерата на интернет и социалните медии, всеки може да стане „експерт“ и да сподели своите съвети и трикове. Това създава един невероятен микс от полезни идеи и напълно безумни предложения.

Светът на красотата е пълен с хитринки, “направи си сам“ хакове и алтернативи за постигане на нашите цели. Но колко от тях всъщност са надеждни? Понякога е трудно да различим полезното от опасното, особено когато сме бомбардирани от толкова много информация и мнения. От време на време попадаме на трикове, които изглеждат прекалено добри, за да бъдат истина, и често се оказва, че те наистина са такива.

Не купувай тези 10 ненужни продукта за красота

В нашата галерия ще откриете списък с трикчета за красота, които е по-добре да не следвате. Някои от тях могат да бъдат дори вредни за вашето здраве и външен вид. И тъй като искаме да се чувствате и да изглеждате страхотно, ви предлагаме и алтернативи! В крайна сметка, истинската красота идва от здравето и грижата за себе си, а не от следването на произволни и непроверени съвети.

Вижте абсурдните трикове в нашата галерия:

9 трика за красота, които никога да НЕ опитвате

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти