Топ 10 модни тенденции

Топ 10 модни тенденции
Снимка: netinfo

Биляна Божилова

Имам странното усещане, че модните сезони се сменят по-бързо от природните. Пак е време да започваме с покупките за пролет/лято 2014. Отново настъпва моментът да се разходим из модните подиуми и да се вдъхновим от най-добрите предложения.

На пръв поглед всичко изглежда много пъстроцветно, на втори – супер шарено. Богатата палитра от цветове веднага прави впечатление сред модните тенденции за пролет/лято 2014. Колекциите на големите марки са наситени с цветове, но какво по-хубаво от това за слънчевите месеци.

Друга приятна изненада е комбинирането на всякакви материи, без спазване на излишни модни правила. Това означава, че може да съчетаете елегантна копринена пола със спортна ватирана блуза и да оберете овациите за актуалност.

Подобен успех ще постигнете, ако се облечете като член на племето масаи или ако се появите с блуза с огромен провокативен надпис.

Но няма да ви мъча повече с намеци и догадки, нека се впуснем заедно в модния кръговрат и да разгледаме тенденциите за пролет/лято 2014:

• От масаи до градски арт
• Рокля с флорален принт
• Мото яке или късо сако
• Дълга пола
• Провокативни надписи
• Т-образна блуза
• Бизнес стил
• Пролетен тренчкот
• С блестяща декорация
• Широк панталон

От масаи до градски арт

Безспорно, най-атрактивната тенденция за пролет/лято 2014. Активирайте въображението си и влезте в стила на масайски войн или на уличен артист.

Рокля с флорален принт

Пролетното събуждане на цветните градини преминава на модна вълна. Рокля с флорален принт от ярки цветове е „must have“  покупка за сезона.

Мото яке или късо сако

Дилемата е с лесно решение – и двете. Мото якето вече не е само черно, а в богата палитра от цветове. Сакото дефилира с голямо разнообразие от модели и материи.

Дълга пола с обем

Дългата пола е кралица на женствеността. Не се колебайте да носите поли от коляното надолу, независимо колко сте високи. А през този моден сезон, най-актуална е дългата пола с обем.

Провокативни надписи

Ако имате да казвате нещо на някого, кажете го на всички! Новото модно правило, което ще ви качи на гребена на модната вълна.

T-образна блуза

Има форма на тениска, но не е тениска. Блузата, която си заслужава инвестицията през пролет/лято 2014, защото ще ви се отплати с продължителна актуалност.

Бизнес стил

Да съобщиш, че бизнес стилът е модерен, е все едно да кажеш, че утре ще ходиш на работа. Нищо ново. Все пак разнообразните модели от сака, рокли, панталони, ризи и всякакви офис дрехи няма да ви оставят равнодушни и със сигурност ще се сдобиете с някое ново бизнес попълнение в гардероба.

Пролетен тренчкот

В България го наричаме "шлифер", но нашата думичка не описва достатъчно пълно модното понятие. С двуредово или едноредово закопчаване, с колан около кръста или без, заложете на класически тренчкот за пролет/лято 2014. Бежовият е абсолютен хит.

С блестяща декорация

Мъниста, пайети, камъчета... - колкото повече, толкова по-модерни стават дрехите, обсипани с тях. Защото "лъскавото носи късмет" е водещото мото за пролетно-летния сезон.

Широк панталон

Продължавайте да носите слим панталони, но не пропускайте възможността да си купите нов панталон с широки крачоли точно сега. Много време ще му се наслаждавате, уверявам ви!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти