Какви са мечтите на зимната булка

Какви са мечтите на зимната булка
Снимка: netinfo

Новият брой на сп. "Булка" представя тенденциите за зимния сезон - романтика, цвят и лек въздушен обем.

Зимният гид на красотата ще ви запознае с актуалните тенденции за сезона в ароматите и грима, разкривайки тайните на съблазняването.

Романтични детайли и естествено излъчване – това са ключовите акценти в тенденциите за булчинските рокли тази зима. Цветни детайли, флорални елементи и класическа линия с модерно звучене.

Цвят като акцент
В контраст на бялата зима сега булките ще бъдат цветни. Актуални за сезона са светлосиньо и всички нюанси на червеното. Акцентът може да бъде панделка, цвете или колан, а за по-смелите дори изцяло цветна рокля. Класическият дълъг воал се спуска величествено до земята. Изработен от ефирен тюл с украса от дантела по краищата и малки бляскави камъчета, несъмнено ще е най-романтичният аксесоар в булчинската визия.

Непреходната дантела
Традиционната дантелена рокля е съвременно интерпретирана и изглежда много шик. Материята, предпочитана от повечето дизайнери на сватбени тоалети и този сезон
доказва своята непреходност.

Повече обем, но лек
Тюл, органза или шифон допринасят за изключителен олекотен обем на долните части. Волани и слоеве от къдри, пера, 3D цветя и листенца се комбинират в ефектни поли,
които фантастично се полюшват и създават поразителен ефект, когато булката се движи.

Бродирани флорални мотиви
Роклите са истински цветни градини, покрити с бродирани цветя. Модните подиуми показват невероятни творения, които варират от фините и деликатни флорални щрихи до големи цветни мотиви в черно или кафяво.

Секси детайли
Високите цепки по продължение на бедрото издължават силуета и са изключително елегантни. Илюзорните деколтета, покрити с фина дантела или мек тюл, загатват женствеността и са поглед към класическата визия на булката.

Костюм в бяло
Ако не се виждате в булчинска рокля, заложете на бял костюм и ще сте изключително актуална. Дали ще комбинирате сакото с пола или панталон, решението е ваше. Тенденциите в булчинската мода за 2013 налагат присъствието на костюма с панталон. Колко прекрасна новина за почитателките на деловия стил!

Не оставяйте важния избор на сватбен тоалет за последния момент. Добре е да разполагате с достатъчно време и да подберете подходящия модел за себе си. Трябва да се чувствате в "свои води" в тържествения ден, така че заложете на удобството и на силует, подходящ за фигурата ви.

В ролята на булка за изданието този път е певицата Весела Бонева, известна като Vessy, облечена за корицата в модел на Fortuna Style от естествена коприна, дантела с ръчно апликирани мотиви и ниска талия. Тя позира пред обектива на фотографа Диляна Флорентин във фотосесията Night Fantasy, а в ексклузивно интервю за изданието споделя своите вълнения и сънища.

Страниците, посветени на Нейно величество модата, включват още сватбени колекции за 2013 на български и чужди дизайнери, ще разберете каква е актуалната визия за младоженеца, а за най-нетърпеливите абитуриентки е фотосесията "Are you ready to party?" с  идеи за рокли за бала.

Разгледайте галерията ни с предложенията на сп. "Булка" към младоженките ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти