Архитекти на самочувствието

Американската актриса Натали Портман е рекламно лице на новата спирала "Diorshow New Look"
Снимка: Dior

Кристина Гочева

От времето на Клеопатра акцентирането върху погледа и женското самочувствие са толкова свързани, че векове наред жените търсят начин да подчертаят очите си и да придадат на миглите си онази изразителна грация, която пленява въображението на творците и казва повече за женската природа от всяка дума.

Днес един щрих на спиралата, преобразява мигновено женското лице и това й осигурява почетно място в дамската козметична чантичка.

Последните попълнения на пазара идват, за да потвърдят магическия статут на спиралите и да осигурят зашеметяващ обем, дължина и грижа за миглите с подхранващи формули.

Впечатляващият обем на спиралата "Diorshow New Look" се дължи на четката от специален каучук и устойчива пластмаса, която позволява лесно нанасяне и прецизен резултат. "Отварянето" на погледа се случва, независимо от формата на окото и дължината на миглите. Тушът с регенериращ серум прониква в увредените мигли и ги уплътнява. Той реагира на топлината на клепача като втечнява текстурата при контакт с миглите и позволява на серума да освободи активните съставки и подхрани нежните косъмчета.

Формулата "Hypnôse" на "Lancômе" има сериозна биография. Новото попълнение "Hypnôse Star" обещава пищен обем и сценичен блясък на погледа със специалната четка с две плоски и две заоблени страни. Първите, полагат необходимото количество туш, а вторите, с по-дълги от обичайното косъмчета, разделят и удължават миглите, като същевременно ги оформят и извиват. Флуидната текстура с ефект "черен диамант" е постигната благодарение на минерални пигменти, "окъпани" в отразяващи светлината масла.

Впечатляващата четка с три сфери на "Givenchy Noir Couture" комбинира четири важни характеристики на спиралите в едно. Тя прави миглите плътни, дълги, по-извити и едновременно с това ги подхранва и подсилва. Изглаждащата текстура позволява наслояване, с което сами да определяте интензитета на финалния резултат.

Спиралата "Haute & Naughty Too Black Lash" на "M•A•C" има два различни отвора, чрез които сами режисирате ефекта на грима - през малкия, миглите са фино подчертани и разделени, през големия, по-плътни и обемни. Интензивни цветни пигменти  променят начина, по който възприемаме черното и миглите изглеждат по-тъмни и богати. Кадифената формула е с подхранващи съставки, предпазващи миглите от изсъхване и втвърдяване.

"24 Ore Absolute Volume" на "Deborah" гарантира екстремен обем и дълготрайност, заради силициевите микросферички, които придават и допълнителна дължина на миглите. Формулата на туша съдържа полимери, които отразяват светлината и пантенол, който стимулира растежа и хидратира миглите.

"Bourjois" обещават царствен поглед с новата спирала "Queen Attitude". Специална еластична четка уплътнява миглите, като им придава съвършен обем и екстремна дължина. Тя умело оформя и разделя всяка мигла, обхващайки дори и най-късите и непокорни косъмчета в ъглите на окото, като едновременно с това го отваря и уголемява оптически. Формулата на "Queen Attitude" е без парабени.

Новото предложение от пионерите в бранша на пърхащите мигли още от 1915 г. "Maybelline NY" идва с очарователното въздействие на спиралата "The Falsies Feather-Look".

Перфектно съчетание от еластична четка и гел-мус формула, която остава миглите леки като перце, нежни на допир, но с така желания от дамите ефект "изкуствени мигли".

Повечето реснички на четката разделят всяка мигла без досадно слепване и ронене.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти