Вижте ослепителната Джейн Сиймур в 5 тоалета през юни

Джейн Сиймур колаж
Снимка: Getty

На 71 години Джейн Сиймур продължава с бляскавите си появи на червения килим, като за изминалия месец преброихме цели пет събития, на които тя присъства.

Във визиите на актрисата от юни липсва особена претенция за етикета „модна икона“, но тя ни пленява през камерите с лъчезарното си излъчване и удоволствието, с което позира, доказвайки, че е достатъчно да се чувстваш добре отвътре, за да сияеш и отвън!

Джейн Сиймур заблестя в жълто

По-официален обаче бе тоалетът ѝ за тазгодишната гала вечер, в която Американския филмов институт присъжда наградата за цялостен принос. Този път лауреат стана актрисата Джули Андрюс, а за да я уважи, Сиймур се появи в наситено жълта рокля от Nardos Design с бродерии на бели цветя.

Акцент в сатенения модел са няколкото допълнителни пласта от плата, накъдрени в предната част, които обаче се различават по форма от традиционната панделка.

По-нататък месецът за актрисата мина под знака на Телевизионния фестивал в Монте Карло, за чието откриване избра розова рокля със силует по тялото и пеплум около талията. Визията допълваше с шал в розово и жълто около раменете.

Джейн Сиймур е елегантна в розово за откриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло

За парти по време на фестивала Джейн Сиймур се появи с феерична флорална рокля, която развя пред камерите на червения килим.

Джейн Сиймур с флорална рокля в Монте Карло

Цветните мотиви присъстваха и в късо яке, което редуваше с шал, докато позира в ръка със списание, на чиято корица е самата тя. Особено подходяща за лятото е свежата комбинация от блуза и панталон в королаво.

Джейн Сиймур позира в коралово

Подобаващ завършек на Телевизионния фестивал в Монте Карло актрисата сложи, обличайки дълга синя рокля с бродерии и пера около раменете.

Елегантна в синьо: Джейн Сиймур на закриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти