7 горещи грим тенденции, които трябва да опитате през 2024 г.

Вече сме в разгара на април и със сигурност може да се каже, че до края на годината се очертава да ни завладеят много горещи тендеции. От визия, вдъхновена от храната, като лате или ягодов грим, до естетически ориентиран външен вид като на Барби и тихия лукс, тази година донесе много вдъхновение за експерименти във външния вид.

Заповядайте на единственото всеобхватно изложение, посветено на красотата и здравето в България. Ако се интересувате от нови продукти, оборудване и услуги от индустрията за красота и здраве или търсите срещи с водещите компании, нови бизнес връзки и искате да сте в крак с актуални тенденции и иновации на бранша, трябва задължително да посетите Arena of Beauty!

Грабнете вход за Arena of Beauty 2024, в Интер Експо Център (зала 5 и 6) от Grabo.bg

Бюти експертите прогнозират голямо завръщане на любимия продукт за красота от 2010 година: хайлайтъра. Известният гримьор Ник Бароз, който работи с Лупита Нионг'о и Лили Гладстоун, съветва да заложите на блестящи, прахообразни текстури вместо кремообразни и течни такива.

„Кожата трябва да е леко изваяна с нежен, но сух блясък, който подчертава бузите.“

Ето кои са най-красивите грим визии от Оскарите

Гримьорът Майкъл Антъни, чиито клиенти са Ариана Гранде и Кейти Пери, се съгласява, добавяйки, че добре поставеният хайлайтър също може да помогне за дефинирането на чертите ви.

„Погрижете се за кожата си и покажете текстурата с блестящи, щадящи кожата продукти – дори по-дълбоките нюанси, които обикновено са матови, могат да имат блясък.“

Сияещата кожа ще се окаже перфектната основа за всяка визия, която решите да създадете. „Има някаква елегантност в минималистичната блестяща кожа – тя е свежа и вечна“, казва гримьорът Джей Гиера. „Това допълва всеки повод и надхвърля тенденциите.“

А ето и седем тенденции в грима за 2024 г., които да опитате през тази година.

Опитайте тези 7 горещи грим тенденции на 2024

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти