Джилиан Андерсън: „Не ме интересува, ако ще гърдите ми да стигнат пъпа“

Джилиан Андерсън
Снимка: Getty

Познаваме Джилиан Андерсън като агент Скъли от „Досиетата Х“, преоткрихме таланта ѝ наскоро като Маргарет Тачър в сериалите на Netflix „Сексуално образование“ и „Короната“, а сега имаме и още една причина да я харесваме – фактът, че поставя комфорта над суетата.

Тези от вас, които след периода на изолация намират още по-трудно усилието да поддържат навици, свързани с външния си вид, ще разберат актрисата още по-добре.

Джилиан Андерсън през годините

Миналата седмица Андерсън разговаря на живо с последователите си в Instagram, а на въпроса какво е било любимото ѝ облекло по време на локдауна, тя отговори: „Вече не нося сутиен. Не мога да нося сутиен. Не мога, не.“

52-годишната актриса допълни искрено: „Съжалявам, но не ме интересува дали гърдите ми стигат до пъпа. Вече не нося сутиен. Просто е прекалено неудобно.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

Колкото до отговора на въпроса, оказва се, че изборът на актрисата „вероятно е същият“, какъвто и преди пандемията, признава тя – удобни черни панталонки и горница с качулка.

Но отново по темата за сутиена: ако все пак не желаете да се отказвате от него, никак не е задължително носенето му да предизвиква неудобство – стига да подберете правилния за вас модел.

Припомнете си в галерията долу как да разберете, че не носите подходящия сутиен:

Как да познаете, че носите грешния сутиен?

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти