Защо сутиенът на Мегaн Маркъл предизвика толкова коментари в интернет?

Меган Маркъл и принц Хари
Снимка: PA/Hello Magazine

Тази събота херцогинята на Съсекс или иначе казано Мегaн Маркъл, отпразнува своя 37-ми рожден ден. Интересното бе, че двамата присъстваха на сватбата на най-добрия приятел на принца, а Мегън изглеждаше невероятно стилно!

За повода тя бе избрала ефирна черна рокля с долна част тип "солей", стилни черни токчета и шапка на марката Philip Treacy.

Повечето хора бяха възхитени от начина, по който изглеждаше щастливата рожденичка, но няколко наблюдателни фена отбелязаха, че в един момент горното копче от роклята на херцогинята се е разкопчало, разкривайки гледка към дантеления ѝ сутиен отдолу.

Истината е, че се вижда съвсем малка част от бельото на Маркъл, като дори може да се каже, че това е търсен ефект заради по-свободната кройка на роклята и триъгълното ѝ деколте, а хората обърнаха прекалено много внимание на нещо, което се е случвало на всяка една от нас поне веднъж в живота.

Първоначално Мегaн бе нападаната заради избора на черен цвят за тоалета си, а след това получи критика за лекото загатване на дантела под роклята си. 

Оказва се, че не е никак лесно да бъдеш кралска особа и трябва да внимаваш изключително много с дрехите си, макар да е ясно, че винаги ще има някой недоволен.

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти