Кой е най-добрият универсален цвят червило, който отива на всички жени

червило
Снимка: iStock

Всеки сезон тенденциите при цветовете на червилата се променят, но има класики, които остават във вечността и са така актуални и днес, както са били и преди 50 години.

Професионалният гримьор Моли Стърн, която се грижи за грима на холивудската актриса Рийз Уидърспуун и на още известни личности, споделя кой е цветът червило, който е универсален и всяка жена трябва да притежава.

Според Стърн нюансът червило, който отива на абсолютно всяко женско лице и визия, е класическото червено. Тя дава за пример червило от палитрата на бранда Елизабет Арден, което струва 25 долара, но в търговската мрежа този цвят се предлага от почти всички козметични марки, от по-нисък до по-висок клас.

Топ гримьорът на холивудските звезди споделя още, че този цвят червило е най-подходящ както за по-страстна и експресивна дневна визия, така и за вечерно, по-официално събитие. Също така този нюанс е най-издръжлив, ако се търси покривност в рамките на целия ден.

Червеното червило всъщност винаги е било на мода и най-вероятно ще е остане най-вечният цвят за устни в бъдеще. Просто защото наистина червеното придава на всяка жена една невероятна чувственост, усещане за женственост и магнетизъм.

И наистина стои прекрасно не само на Рийз Уидъспуун, а и на всички жени, които сме виждали да се осмелят да го поставят на устните си...

Вижте в галерията ни няколко визии с този прекрасен нюанс:

Кой е най-добрият универсален цвят червило

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти