Кой е най-добрият универсален цвят червило според гримьора на Рийз Уидърспуун (и отива на всички жени)

g
Снимка: Pinterest

Всеки сезон тенденциите при цветовете на червилата се променят, но има класики, които остават във вечността и са така актуални и днес, както са били и преди 50 години.

Така например професионалният гримьор Моли Стърн, която се грижи за грима на холивудската актриса Рийз Уидърспуун, както и за макиажа на още известни личности, споделя кой е цветът червило, който е универсален и всяка жена трябва да притежава...

Според Стърн нюансът червило, които отива на абсолютно всяко женско лице и визия, е класическото червено (тя дава за пример червило от палитрата на бранда Елизабет Ардън, което струва 25 долара, но в търговската мрежа този цвят се предлага от почти всички козметични марки, от по-нисък до по-висок клас).

g
Снимка: Pinterest

Топ гримьорът на холивудските звезди споделя още, че този цвят червило е най-подходящ, както за по-страстна и експресивна дневна визия, така и за вечерно, по-официално събитие. И също така този нюанс е най-издръжлив, ако се търси покривност в рамките на целия ден.

g
Снимка: Pinterest

Червеното червило всъщност винаги е било на мода и най-вероятно ще е остане най-вечният цвят за устни в бъдеще. Просто защото наистина червеното придава на всяка жена една невероятна чувственост, усещане за женственост и магнетизъм.

g
Снимка: Pinterest

И наистина стои прекрасно не само на Рийз Уидъспуун, но на всички жени, които сме виждали да се осмелят да го поставят на устните си...

g
Снимка: Pinterest

Виж още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент