Edna идея как да променим грима си за секунди с червило

Edna идея как да променим грима си за секунди с червило
Снимка: netinfo

Ако искате бързо и лесно да промените грим визията си само за няколко секунди, най-удачният вариант със сигурност е изборът на цвят за червило.

Класическата черна очна линия може да послужи за основа на много и най-различни визии, защото е неутрална и приложима както в ежедневието, така и за по-специални поводи.

И ако вече сте овладели изкуството на поставянето ѝ, но се чудите с какъв нюанс по устните да я комбинирате, ето няколко варианти.

Неутрален „nude” нюанс за всякакви поводи

Нежните неутрални тонове са подходящи за абсолютно всякакви поводи, като те лесно се комбинират и с различните тоалети. Важното при избора на т.нар. „nude” нюанс е да се спрем на този цвят, който едновременно ще оцвети приятно устните, но няма да ги обезличи, а ще им даде характер. Затова е добре да подбираме червилото в тази гама, но с подтон по избор и вкус – по-карамелен, по-розов или пък прасковен, например. Очертаваме добре устните с молив, запълваме ги с червило и поставяме полупрозрачен глос отгоре, за да изпъкват, а не да се сливат с кожата ни.

В комбинация с бляскави бижута и телесен цвят токчета или пък изцяло в тази нежна гама – пастелни телесни тонове за риза, панталон или рокля, със сигурност ще изградим красива визия.

Червено със закачлив оранжев подтон за специални моменти

Червените устни са абсолютната класика за по-официални събития. Или просто за моментите, в които наистина искаме да привлечем погледите върху усмивката ни. За да създадем по-модернистична визия а ла „Мерилин Монро“, можем да заложим на червения цвят, но с оранжев подтон – една от водещите тенденции в грима за пролет-лято 2015. И ако не искаме да прекаляваме с този цвят, можем преспокойно да го комбинираме само с още един малък акцент от визията ни – маникюр в такъв цвят, например.

Сладък розов цвят за вечери с приятели

Розовият цвят при червилата е любим и винаги подходящ. Той освежава визията, придава закачливост и варира от нежен и съвсем лек, през бонбонен и неонов, до по-тъмен и наситен. Спрямо събитието, преспокойно можем да се доверим на розовото червило.

И ако още се чудите на кой цвят червило да заложите, вижте три завършени визии и определете Вашата любима от видеото в най-големия сайт за видеосподеляне в България – Vbox7.com на журналиста и начинаещ влогър Наталия Такова-Мазгарева (natalismakeup) експериментира с три цвята червило, подходящи за различни поводи.

А! И не забравяйте усмивката! С нея никога няма да сбъркате!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти