-
2/4. Туршиите: здраве в буркани
Полезни свойства на туршията
Ферментационните ензими засилват метаболизма. Ферментиралите зеленчуци се усвояват изключително лесно от организма. Дрождите в туршията спомагат за намаляване на нивата на всякакви захари в организма, а млечно-киселите бактерии предотвратяват трансформирането на чревните ензими в канцерогенни.
Туршиите съдържат значително количество витамини, ензими, омега-3 мастни киселини и пробиотици.
Туршиите: здраве в буркани
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- 7 притеснителни знака, че си на ръба на психическото и емоционално изтощение
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки