-
5/7. Спасете пресолените ястия с тези трикове
Как да направим храната по-малко пикантна
Капсаицинът е алкална молекула, така че съчетаването му с нещо киселинно като лимонов сок или оцет също може да помогне за неутрализиране на вкуса. Храни с високо съдържание на мазнини като ядки, ядкови масла или тахан могат да отслабят въздействието на капсаицина. Добавянето на лъжица ядково масло не само ще неутрализира прекалено многото подправки, но също така добавя протеини, здравословни мазнини и хранителни вещества към всичко, което готвите.
Спасете пресолените ястия с тези трикове
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки