-
6/7. Спасете пресолените ястия с тези трикове
Как да направим храната по-малко кисела
Добавете мазнина като масло, тежка сметана, заквасена сметана, сирене или зехтин, за да блокирате физически вкуса на киселинността върху вкусовите ви рецептори. Можете също така да опитате с подсладител като захар, мед или кленов сироп.
Спасете пресолените ястия с тези трикове
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки