-
4/7. Ползите за здравето от традиционния хляб, приготвен с квас
Когато се комбинира с вода и процесът на ферментация започне, добрите бактерии разграждат нишестето в пшеницата до захари, които се метаболизират от маята. Част от тези захари са храна за бактериите, като по този начин се намалява количеството им в тестото при самото ферментиране.
Ползите за здравето от традиционния хляб, приготвен с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън
Edna история
Най-четени
- Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън
- Четирите етапа на брака, които всяка двойка трябва да знае
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер
- Кой празнува на 1 октомври