-
1/7. Ползите за здравето от традиционния хляб, приготвен с квас
Хлябът с квас се приготвя чрез ферментация вместо с готова мая. Това означава, че когато сместа от брашно и вода се остави на стайна температура за няколко дни, в процеса на ферментация естествено се появяват добри бактерии и други микроорганизми, като например лактобацили.
Ползите за здравето от традиционния хляб, приготвен с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- За ТОП диета: 15 храни с почти 0 калории
- Днес имен ден имат най-величествените имена
- Секс, наркотици и рокендрол: Кайли Миноуг и Майкъл Хъчънс
- Стига магическите диети! Ето 8 нормални съвета за отслабване
- Днес празнуват две красиви и редки женски имена
- Шест от най-хубавите български плажове, където искаме да се връщаме всяка година