-
5/7. Като едно време: 7 рецепти за бързи и апетитни манджи на котлон
Лучена манджа с пилешко
Продукти - лук - 2 бр. / чушки - 1 бр. червена / патладжани - 1 бр. / целина / сол / черен пипер / пилешко филе - 1 бр. / червен пипер - 1 с.л. / бамя - 1 шепа (по желание) / брашно - 1 с.л.
Начин на приготвяне - В тенджера запържете месото, което сте нарязали на парчета. Добавете лука, чушката и патладжана. Изчакайте да се запържат и сложете червения пипер. Внимавайте да не загори. Налейте вода и сложете целината и подправките. Варете на тих огън докато месото се свари. Ако имате бамя може да добавите 5 минути преди да изключите в манджата. В купичка размийте брашното с малко вода (не трябва да има бучки). Изсипете го на тънка струйка в яхнията, като бъркате непрекъснато. Оставете манджата за 5 минути да къкри и изключете.
Като едно време: 7 рецепти за бързи и апетитни манджи на котлон
Още от галерии
Хороскоп за деня






Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България