-
3/5. 5-те златни правила на експертните пекари
3. Следете качеството на продуктите: Различните марки масло, кисело мляко, брашно и т.н. съдържат различен процент мазнина, влажност или белтъчини. Тези малки разлики могат драстично да променят крайния резултат. Изберете продукти, които ви вършат работа, и при всяко следващо месене използвайте тях, а не каквото има в магазина в момента.
5-те златни правила на експертните пекари
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън
- Четирите етапа на брака, които всяка двойка трябва да знае
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер
- Кой празнува на 1 октомври