-
4/5. 5-те златни правила на експертните пекари
4. Работете с пресни продукти: Маслото например губи част от съдържанието си на вода, колкото по-дълго стои в хладилника. Бакпулверът, содата и маята губят значителна част от действието си, ако са стари. Старайте се да готвите със свежи продукти, така че пазарувайте по малко, но често и съхранявайте продуктите според указанията на опаковките им.
5-те златни правила на експертните пекари
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън
- Четирите етапа на брака, които всяка двойка трябва да знае
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер
- Кой празнува на 1 октомври