-
2/5. 5-те златни правила на експертните пекари
2. Обърнете внимание на температурата на продуктите: Ако рецептата изисква студено масло, разтопено масло или яйца със стайна температура, то това е важно за крайния резултат. Всяка промяна в температурата на продуктите ще му повлияе. Разликата между тесто, замесено със студено масло, и такова, замесено с разтопено, е огромна, когато се стигне до печене във фурната, защото при двата случая протичат коренно различни химични реакции.
5-те златни правила на експертните пекари
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Тест: Кафето, което обичаш да пиеш сутрин, разкрива какъв човек си
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
- 8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си
- 10-те най-вредни храни в България
