-
2/5. 5-те златни правила на експертните пекари
2. Обърнете внимание на температурата на продуктите: Ако рецептата изисква студено масло, разтопено масло или яйца със стайна температура, то това е важно за крайния резултат. Всяка промяна в температурата на продуктите ще му повлияе. Разликата между тесто, замесено със студено масло, и такова, замесено с разтопено, е огромна, когато се стигне до печене във фурната, защото при двата случая протичат коренно различни химични реакции.
5-те златни правила на експертните пекари
60887
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Булка изобличава бъдещия си съпруг пред олтара
- Благовещение е! Ето поверията за здраве и успех
- Каква женска сила е закодирана в името ти според нумерологията
- Трагичната любовна история, която промени Мерил Стрийп
- Какво се случва, ако ядем мед и канела всеки ден
- Най-полезните мазнини, от които отслабваме