Мазните хора или ползата от мазната храна

Мазните хора или ползата от мазната храна
Снимка: Личен архив

Катето Евро

Здравейте!
Аз съм Катето Евро и имам удоволствието да споделям тук с вас неща, които сама съм преживяла - не защото съм много умна, а защото смятам, че все пак мога да ви бъда от полза с опита си на майка, съпруга, жена и "още нещо"... 
Надявам се, че ще ви бъде интересно и че ще се забавлявате с това, което съм.

МАЗНИТЕ ХОРА

Или ползата от мазната храна

Ужасно полезно е да ядеш мазни храни, но е адски вредно да дружиш с мазни хора. Няма нищо по-хубаво от това да направиш една баница с много масло. Толкова много масло, че да ти се стича по брадичката. Сега, понеже съм сигурна, че вече неудържимо ти се е дояла такава баница, давам рецептата:

1 пакет точени кори
5 яйца
300 гр Сирене
200 гр Масло
Половин кофичка кисело мляко
200 гр прясно мляко.

Разбъркваме яйцата (по възможност от свободни кокошки) с натрошеното сирене. Добавяме кофичката с киселото мляко. През това време стопяваме маслото в едно съдче. Взимаме тавичка и слагаме в нея един лист от точените кори, като обилно го заливаме с две-три лъжици от разтопеното масло.

После слагаме отгоре втори лист, върху който поръсваме от сместа с яйцата и сиренето. Редуваме тези две действия и след като напълним тавичката, останалото масло изливаме обилно върху направената вече баница, а най-отгоре и чашата с прясно мляко. Слагаме баницата да се пече в предварително загрята до 250 градуса фурна. Печем около 30 минути.

Резултатът е разкошна мазна баница, която те съветвам да си хапнеш сам или единствено с хора, които имат чисти идеали и чисти души. Такава баница не е за мазни хора.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти