Как да си направим житен венец

Как да си направим житен венец
Снимка: netinfo

Есенно настроение се постига с креативност и въображение.

И затова днес ще ви предложим Edna чудесна идея, която ще можете да си направите сами у дома, ако притежавате достатъчно от тях.

Ще ви покажем и разкажем как да си направите красив житен венец за входна врата - прекрасен есенен аксесоар, който ще внесе уют в дома, още преди влизането в него.

Ще ви трябват букет от житни класове - могат да са истински (изсушени) или декоративни, с които можете да се сдобиете от интериорен магазин.

Ще ви трябват още окръжност за венец (също можете да си намерите такава от магазин за домашни потреби), метални телчета и цветен плат, който ще ни послужи за панделка.

Започнете изпълнението на техниката, като редите стрък по стрък житните класове в една посока по избор и ги прикрепяте към ринга с телчетата.

Постарайте се да покриете цялата окръжност с житни сламки, фиксирани с телчетата. Предвидете едно телче, което да служи за закачалка.

Завържете красива панделка в долната част на венеца и когато е готов, го поставете на входната врата, за да дадете път на есенните емоции в дома.

Прочетете още:

Как да си направим корона от цветя

Как да декорираме кухненската дъска

Как да направим пюре от кестени

Как да декорираме тиква

Как да си направим магнитчета за хладилник от капачки

Как да наточите ножица

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти