Как да изглеждам слънчево и по време на дъжд

Бъдете със стил, който се откроява
Снимка: Getty/Guliver

В ден като днешния, когато не е спирало да вали нито за миг помислихме на закрито как да останете греещи с външността си, дори навън мрачните и мокри условия да диктуват правилата.

* Дамите със стил знаят колко задължителен елемент в техния гардероб е красивият тренчкот. Тази дреха винаги приляга добре както върху официална рокля, така и над небрежни джинси. В средата на XIX век британският лейбъл "Бърбъри" за първи път създава този тип палто, но ако финансите не ви стигат за модел с прочутото им карирано лого, задължително подберете разновидност от водоустойчива материя или вариант с качулка. За по-закръглените дами прекалено пристегнатият в талията тренчкот не е добър избор, затова се спрете на такъв, който се разширява в долната част.

* Старайте се да олекотите силуета с по-нежни тъкани като памук и кашмир, ако говорим за тениската и блузата, която ще носите под тренчкота. Допълващ акцент е ефирният шал, който винаги внася топлина във визията. При влажно време поставянето на шапка допълнително ще сплеска косата ви. Така че чадърът се намесва като задължителен аксесоар.

* Вече споменахме чадъра, но сега трябва да ви препоръчаме и удачния модел. Може да не е компактен, но големият класически чадър (в черно, шоколадово, зелено или червено) с извита дръжка е сигурен победител в стилово отношение на фона на онези сгъваеми разновидности, които изкривяват формата си до неузнаваемост при всеки по-силен вятър.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти