Дънки за над 450 лв.?! Ето как да си ги направим САМИ!

Накъсани, сякаш състарени, протрити, тези дънки изглеждат сякаш сме се борили с някакво много страшно зверче, но точно такива са супер актуални напоследък. Но как да се сдобием с тях, без да даваме луди пари за нова модна находка в гардероба ни? Вижте как да си направите сами в новото видео на Natali’s Beauty!

Първо, разбира се, трябва да имате най-обикновени дънки, но да изпълняват няколко условия:

1. Да са стари и изобщо да не ви пука какво ще им причините. Или пък да се сдобиете с такива от магазина, но да не давате много пари за тях.

2. Добре е да са малко по-плътни, а от вътрешната страна да бъдат по-светли - обърнете и вижте добре материята. Идеята е да са не само разкъсани, но и да имат нюанси, затова светлите нишки в тях са един препоръчителен елемент.

3. И не на последно място - ако искате да има конци, най-добре е дънките да са еластични. Иначе рискувате да се занимавате с много фина обработка на плата, а при първо сядане или клякане тънките нишки в областта на колената да се скъсат под напрежението.

Следващата стъпка - изберете много добре какъв точно модел дънки искате.

Огледайте снимки в интернет и се спрете на точен модел. В случая Наталия е избрала дънки на Ким Кардашиян, които не са много трудни за пресъздаване, макар да струват около 230 долара. А вашите в долари биха стрували около 10!

И не на последно място - вижте на живо как биха ви стояли подобни дънки, снимайте се с тях в съблекалнята, за да знаете къде точно искате да са позиционирани разкъсванията.

Ще ви трябват още креда или сапунче, за да отбележите къде да направите разкъсвания, фина ножица, пемза, самобръсначка и пинсета - всякакви неща, с които да разпокъсате дънките. Предварително ги обличате и с кредата отбелязвате къде искате да ги „съсипете“. Това е важна стъпка, затова не я пропускайте.

А сега е време за творчество - първо минете с пемза през мястото, за да избелее леко. След това направете фин прорез с ножичката по ширина. Минете отново с пемза, пак с ножица ако се налага и с пинсета започнете да издърпвате нишки по този начин, за да се получи красиво раздрани дънки. Така стъпка по стъпка, внимателно направете колкото прорязвания искате.

Останалите стъпки по пътя към перфектно накъсаните дънки вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти