Да спестим пари: 3 супер идеи за кейс за телефон

Ако сте от хората, които обичат оригиналните и нестандартни кейсове за телефон, то тази статия е именно за вас!

В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty показва как да превърнете стария си и захабен прозрачен силиконов кейс за телефон – супер обикновен и вече доста невзрачен, в три различни нови и модерни варианта за почти никакви средства, така че да можем да спестим парички, да си имаме нещо ново и да творим.

Кейс с мраморен ефект

В края на 2016 и вече до средата на 2017 г. мраморният принт трайно се настани като водещ тренд в интериора, модата и акесоарите. Включително и стане ли дума за кейсове на телефони. А да си направите такъв страхотен кейс – не е никак трудно.

Ще ви трябват: Прозрачен кейс за телефон, Остра ножичка с прецизен връх; Молив;

Най-обикновен принтиран лист с мраморна текстура. Много лесно ще откриете голямо разнообразие на мраморни десени в Google, като просто изпишете в търсачката на изображения: Marble Texture.  

Поставете кейса върху листа и очертайте колко искате да изрежете както за размер, така и за дупчицата за камерата. После прецизно оформете и пъхнете листа в кейса, а след това и телефона.

Кейс с фламинго

Лято 2017 г. определено е сезонът на розовото фламинго, което виждаме навсякъде около нас. По плажни кърпи, рокли, тениски, чанти. Ето защо ви предлагаме да си направите кейс с фламинго с най-обикновени... лакове за нокти.

Ще ви трябват:

Предварително нарисувано фламинго на лист хартия – ако не можете да рисувате, просто прекопирайте някое фламинго от десктопа си.

Розови лакове за нокти, Светъл лак за нокти, Черен лак за нокти с тънка презицна детайлна четка и още една по-детайлна четка за рисуване.

След това просто развихрете въображението си, поиграйте си с четките, лаковете и формите и ще получите поне нещо подобно.

Как да си направите кейс с 3D елементи стъпка по стъпка – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти